Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Πήρε Γουόκερ η Τσεντεβίτα

Πήρε Γουόκερ η Τσεντεβίτα

Ενίσχυση για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα

Στην Τσεντεβίτα θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της τρέχουσας σαιζόν ο Χένρι Γουόκερ.

Ο Αμερικάνος φόργουορντ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σαιζόν με τον κροατικό σύλλογο. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο απόφοιτος του Kansas State έπαιξε για ένα διάστημα στους Miami Heat και στη συνέχεια στους Sioux Falls (θυγατρική των Heat) στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ (ΝΒDL). Με το σύλλογο της Φλόριντα είχε 7,3 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ σε 24 παιχνίδια. Στο NBDL οι επιδόσεις του ήταν καλύτερες μετρώντας 15,1 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ ανά αγώνα.

Ο πήχης στη Τσεντεβίτα έχει ανέβει μετά τις δύο νίκες που σημείωσε κόντρα σε Αρμάνι Μιλάνο και Αναντολού Εφές, γι’ αυτό και η κροατική ομάδα προχώρησε στην απόκτηση του 28χρονου φόργουορντ προκειμένου να διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις την πρόκριση στο top-16.

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...