Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Βέλλιος, Καρίγιο και στόπερ!

Βέλλιος, Καρίγιο και στόπερ!

8328_507809052

Ο αγώνας με την Άρσεναλ αποτελεί παρελθόν, μαζί και το όνειρο για πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ποια είναι η επόμενη μέρα και ποιες οι εξελίξεις στα μεταγραφικά; Γράφει ο Κώστας Λιακούτσης.

Ο Μάρκο Σίλβα δεν το έβαλε κάτω μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από το Τσάμπιονς Λιγκ, εξάλλου οι στόχοι της ομάδας δεν αλλάζουν αφού υπάρχει και το Γιουρόπα Λιγκ. Ο φιλόδοξος Πορτογάλος από την πρώτη μέρα που ανέλαβε έβαλε σκοπό να κάνει την ομάδα καλύτερη και αυτό έχει σκοπό να συνεχίσει και τώρα.

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται στο ρεπορτάζ της ομάδας του Λιμανιού, οι πρωταθλητές Ελλάδος παρακολουθούν στενά τον Απόστολο Βέλλιο, του Ηρακλή. O 22χρονος επιθετικός μέχρι στιγμής έχει εντυπωσιάσει στο Ελληνικό πρωτάθλημα και ήδη κάποιες ομάδες έχουν αρχίσει να τον «πλησιάζουν». Το πέρασμα του από την Έβερτον, τον βελτίωσε και τον έκανε να αποκτήσει αυτοπεποίθηση όπως παραδέχεται και ο ίδιος. Εξάλλου οι αριθμοί μαρτυρούν την ποιότητα του και τα περιθώρια εξέλιξης που έχει: 6 τέρματα και 2 ασίστ σε 11 αγώνες.

Ένα άλλο όνομα που επιστρέφει στην επικαιρότητα είναι αυτό του Περουβιανού Αντρέ Καρίγιο, της Σπόρτινγκ. Ο ταχύτατος εξτρέμ των Πορτογάλων έχει έφεση στις ασσίστ (15 πέρσι) και πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που έχει συνεργαστεί με τον Σίλβα στο παρελθόν. Στα θετικά ότι το συμβόλαιο του λήγει σε 6 μήνες και για αυτό δεν αγωνίζεται πολύ φέτος, αφού δεν θέλει να ανανεώσει. Στα αρνητικά ότι έχουν ενδιαφερθεί και οι Σεβίλλη, Βαλένθια και Μαν. Γιουνάιτεντ!

Για να δούμε τι θα γίνει και με τους στόπερ, αφού είναι η θέση που έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη για ενίσχυση. Καλός ο Μποτία, καλούτσικος ο Ντα Κόστα αλλά ένας «Μέλμπεργκ» θα έλυνε μια και καλή το αμυντικό πρόβλημα που είδαμε με την Άρσεναλ. Για τα Ευρωπαικά ματς μιλάω, γιατί εκεί τα λάθη πληρώνονται.

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Μήπως περνάτε για χαζό τον Μαρινάκη;

Φυσικά και η ανακοίνωση αλλαγής προπονητή του Ολυμπιακού μας ξάφνιασε όλους και εννοείται πως δεν ...