Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ο Φελίπε Πάρντο στο Χάιμινγκ

Ο Φελίπε Πάρντο στο Χάιμινγκ

Ο Φελίπε Πάρντο έδωσε το "παρών" στο Χάιμινγκ
Έτοιμος για μεγάλα πράγματα με τον Ολυμπιακό είναι ο Πάρντο

Ο Φελίπε Πάρντο ακολούθησε την αποστολή του Ολυμπιακού στο Χάιμινγκ και είδε από κοντά το φιλικό ματς της νέας του ομάδας κόντρα στη Ρίζεσπορ. Ο χαιρετισμός του Κολομβιανού εξτρέμ στην κάμερα του kokkina.gr!

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Ο Φελίπε Πάρντο βρίσκεται από το Σάββατο (18/7) μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ της Αυστρίας. Μάλιστα, το απόγευμα ακολούθησε την αποστολή στο Χάιμινγκ για το φιλικό ματς με τη Ρίζεσπορ.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ θέλει να εγκλιματιστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο νέο του περιβάλλον, για αυτό και έκανε το ταξίδι με την υπόλοιπη ομάδα στο γειτονικό Χάιμινγκ, το οποίο απέχει περίπου μισή ώρα από το Ζέεφελντ.

Πριν από την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης, ο ακραίος μεσοεπιθετικός έκανε ένα μίνι ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, με ελαφρύ τρέξιμο. Μετά το τέλος του ματς, φωτογραφήθηκε και υπέγραψε ουκ ολίγα αυτόγραφα στους Έλληνες ομογενείς, που έδωσαν βροντερό “παρών” και στο Χάιμινγκ. Από το Μόναχο και όχι μόνο!

Δείτε τον χαιρετισμό του Φελίπε Πάρντο στην κάμερα του kokkina.gr μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τη Ρίζεσπορ

Kokkina.gr – Ο Φελίπε Πάρντο με τα προπονητικά ρούχα του Ολυμπιακού

Kokkina.gr – Ο Φελίπε Πάρντο στο γήπεδο του Χάιμινγκ

Kokkina.gr – Ο Φελίπε Πάρντο στο Χάιμινγκ

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...