Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Ο Σπανούλης έσπασε το «φράγμα» των 2.000 ασίστ

Ο Σπανούλης έσπασε το «φράγμα» των 2.000 ασίστ

Σε ένα επίτευγμα με ιστορική χροιά έφτασε στο Ρέθυμνο ο Βασίλης Σπανούλης. Με τις οχτώ ασίστ που μοίρασε, έγινε ο 2οςπαίκτης στην ιστορία της Stoiximan.gr Basket League που έφτασε και ξεπέρασε τις 2.000 (έχει πλέον 2.006).

Ο πρώτος που έφτασε σε αυτό το επίτευγμα, ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης στις 7 Ιουνίου 2015 και στον 1ο τελικό των πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Η διαδρομή του Σπανούλη μέχρι τις 2.000+ ασίστ με τις τρεις ομάδες του στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα…

Πέραν αυτού του ιστορικού επιτεύγματος, ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι από σήμερα 7ος σε συμμετοχές στην ιστορία της Stoiximan.gr Basket League. Έφτασε τις 463 και ξεπέρασε τον Κώστα Τσαρτσαρή. Η θέση του στη σχετική λίστα του Πρωταθλήματος από καταβολής Α’ Εθνικής (από το 1963-64) είναι πλέον η 9η.

*Με τις τέσσερις τάπες που μοίρασε σήμερα, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αφενός ισοφάρισε την κορυφαία φετινή επίδοση κι αφετέρου έγινε ο 7ος μπλοκέρ στην ιστορία του Ολυμπιακού. Έφτασε τις 67 τάπες και ξεπέρασε τους Αλεξέϊ Ζεβροσένκο και Κώστα Παπανικολάου (από 65).

Πηγή: esake.gr

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...