Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Ο «σεληνιασμένος» Γιώργος Πρίντεζης

Ο «σεληνιασμένος» Γιώργος Πρίντεζης

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν εξαιρετικός και απέναντι στην Μακάμπι, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του με 82-71.

Ο Έλληνας φόργουορντ βρίσκεται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση και φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι, είτε αυτό αφορά την Ευρωλίγκα, είτε το ελληνικό πρωτάθλημα.

Εχθές απέναντι στην  Μακάμπι, ο «Πριντ» πραγματοποίησε ακόμη μία σπουδαία εμφάνιση, βοηθώντας τον Ολυμπιακό να φτάσει στη νίκη με 82-71. Πιο συγκεκριμένα, ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού τελείωσε το παιχνίδι με 15 πόντους (3/7 δίποντα, 1/1 τρίποντα, 6/6 βολές), 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 8 κερδισμένα φάουλ, συγκεντρώνοντας συνολικά 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Η χθεσινή αναμέτρηση είναι η 7η στην σειρά που ο φόργουορντ του Ολυμπιακού τελειώνει με διψήφιο αριθμό πόντων (μετράει 15,74 πόντους μ.ο. στα τελευταία 7 ματς) ενώ κάνει εξαιρετική δουλειά και στα ριμπάουντ (5,57 ανά αγώνα).

Τον τελευταίο καιρό, που ο Σπανούλης είναι στα πιτς λόγω τραυματισμού, κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει και τις σπουδαίες εμφανίσεις του Γκριν, που έχει «μπει στα παπούτσια» του Σπανούλη, τον ακούραστο Παπανικολάου που σε κάθε παιχνίδι βγάζει τρομερό πάθος, τον Ουότερς που είναι «λίρα εκατό» στα λεπτά που αγωνίζεται, την μεγάλη προσφορά των Μάντζαρη, Παπαπέτρου Λοτζέσκι, Μιλουτίνοφ και Μπιρτς. Οι «ερυθρόλευκοι», όσο στερούνται τις υπηρεσίες του αρχηγού τους, καλούνται να καταβάλλουν ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, προκειμένου να καλύψουν το κενό του. Μέχρι στιγμής πάντως τα πηγαίνουν περίφης, καθώς το πάθος, η μαχητικότητα και η ενέργεια που βγάζουν στα παιχνίδια, είναι το «κλειδί» που διατηρεί την απόδοσή τους σε υψηλά στάνταρ και τους βοηθάει να παίρνουν τις νίκες που χρειάζονται.

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...