Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ο νέοι είναι ωραίοι

Ο νέοι είναι ωραίοι

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του κόντρα στον Άρη Αβάτου, κερδίζοντας με σκορ 2-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, κάνοντας το 3Χ3 στον όμιλο. 

Ο αγώνας:

Ο Ολυμπιακός έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του και με την συμπλήρωση 11 λεπτών, ο Βρουσάι έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Οι παίκτες του Πέδρο Μάρτινς συνέχισαν στο ίδιο τέμπο, ψάχνοντας κι ένα δεύτερο γκολ για να «κλειδώσουν»τη νίκη και τελικά το πέτυχαν στο 40΄. Ο Πάρντο έκανε το σουτ, ο Αμουτζάκης απέκρουσε και ο Ανδρούτσος που ακολούθησε την φάση, δεν δυσκολεύτηκε να ζευγαρώσει τα τέρματα για την ομάδα του. 

Η απάντηση των γηπεδούχων, ήρθε πέντε λεπτά αργότερα, όταν ο Σαριγιαννίδης, κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Χουτεσιώτη και να μειώσει σε 1-2. 

Στο Β΄ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει την καθολική υπεροχή και να διαχειρίζεται το υπέρ του αποτέλεσμα, φτάνοντας τελικά στη νίκη με 2-1.  

Άρης Αβάτου (Γιώργος Μαραντάς): Αμουτζάκης, Κούτρας, Κουτσούμπας, Παπαδιώτης, Ψεμματάς, Μίλερ, Δόντσος, Σιχλοιμίρης (72’ Μελισσόπουλος), Σαριγιαννίδης, Γκέκας (55’ Kρασώνης), Κοτόπουλος (46’ Zωσιμίδης).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Χουτεσιώτης, Μασούρας, Μιράντα, Νικολάου, Μαρτίνης, Ανδρούτσος, Ξενιτίδης (90’+ Πέιος), Πάρντο (90’+ Mαρίνος), Βρουσάι, Μάνος, Βοΐλης (84’ Νεοφυτίδης).

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...