Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ο μονόλογος μιας μπαμπούσκας!

Ο μονόλογος μιας μπαμπούσκας!

ivan-savvidis-paok-akros-empisteutikon-gr

Είχαμε καιρό να ακούσουμε τον Ρώσο… μεγαλοεπενδυτή να μιλάει και ομολογούμε ότι μας είχε λείψει! Βγήκε λοιπόν στην Ερτ3 ο κ Ιγνατίεβιτς άνοιξε το στόμα του και ποιος να τον σταματήσει.

Στόχος του για άλλη μια φορά ο Ολυμπιακός! Λάσπη και συκοφαντία ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του δραματικού του μονόλογου. Ο λόγος του θύμιζε έναν πρόωρο επικήδειο για την ίδια του την ομάδα και έναν προϊδεασμό των οπαδών του Παοκ ότι και φέτος θα μείνουν άτιτλοι γι’ αυτό και δεν θα κάνει μεταγραφές!

Τι και αν η Δικαιοσύνη αθώωσε πανηγυρικά τη Βέροια γκρεμίζοντας το παραμυθάκι περί στησίματος, ο κ. Ιβάν Σαββίδης εξακολουθεί να πιστεύει ότι το παιχνίδι ήταν χειραγωγημένο και πάει κόντρα στις δικαστικές αποφάσεις αμφισβητώντας το έργο της Δικαστικής εξουσίας.

Δεν έκανε λέει πέρυσι μεταγραφές γιατί ο Άγγελος Αναστασιάδης τον είχε διαβεβαιώσει ότι η Παναγιά είναι μαζί τους! Τι άλλο θα ακούσουμε…! Μα να θέλει ο άνθρωπος να σκάσει λεφτά και να μην τον αφήνουν υπερουράνιες δυνάμεις! Φέτος τι; Πάλι στηρίζουν τις ελπίδες τους στην Μεγαλόχαρη; Ο κ. Τούντορ δεν ζητάει μεταγραφές; Ως τώρα ο Ρώσος καπνέμπορας έχει δαπανήσει το αστρονομικό ποσό των 950 000 ευρώ για ενίσχυση του ρόστερ. Ομολογούμε ότι ξηλώθηκε.

Άρα θα του φταίει πάλι φέτος για τα χάλια του Παοκ, ο Ολυμπιακός και οι δανεικοί του όπως ισχυρίζεται; Το έχει πάρει χαμπάρι από νωρίς ο Ιβάν το παιχνίδι και σαν έξυπνος Πόντιος που είναι χρησιμοποιεί σαν βιτρίνα την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι παρέδωσε τα κλειδιά της ομάδας στον μικρό του γιο Γιώργο για να έχει να παίζει. Ο Ιβάν junior έχει καταντήσει τον Παοκ τσιφλίκι του κολλητών του Τζαβέλλα και Κλάους και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να φτάσει τη γραφικότητα του πατέρα του.

Ο Ρώσος αστός δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον καλό του φίλο κ.Μελισσανίδη με τον οποίο πιστεύει ότι μπορούν να κάνουν ανταγωνιστική τη Superleague. O επιφανής οπαδός της ΑΕΚ και μικρομέτοχος του ΟΠΑΠ έχει δαπανήσει ως τώρα 160 000 ευρώ για μεταγραφές. Μιλάμε ότι οι τύποι είναι πιο ανέκδοτο και από τον Κωστίκα και τον Γιωρίκα!

Αυτά λοιπόν ειπώθηκαν στον μονόλογο του της μπαμπούσκας και μας άφησαν άφωνους. Συνοπτικά ομολόγησε ο κ. Σαββίδης ότι και φέτος ο Ολυμπιακός θα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμα του και ότι αυτοί είναι ανήμποροι να ακολουθήσουν!

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...