Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ολυμπιακός σε ταχύτητες…43G! Γι’ αυτό σε λένε Θρύλο!

Ολυμπιακός σε ταχύτητες…43G! Γι’ αυτό σε λένε Θρύλο!

championship_record

Ο Ολυμπιακός είναι πιο γρήγορος και από… το δίκτυο 4G! Το επίσημο σάιτ του συλλόγου εξηγεί.

Ξέρετε κάτι πιο γρήγορο από το δίκτυο 4G; Φυσικά και ξέρετε. Τον Ολυμπιακό πρωταθλητή που είναι πιο γρήγορος ακόμα κι απ’ αυτό. Ο Θρύλος τρέχει σε ταχύτητες… 43G στη φετινή Super League. Με τη νίκη (3-0) του επί της Βέροιας (28/2/2016) ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 43ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και έγραψε ιστορία. Κι αυτό επειδή έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφαλίζει, και μαθηματικά, τον τίτλο σε μέρα που ανήκει, ημερολογιακά, στον χειμώνα. Έτσι, ο Θρύλος ξεπέρασε, ξανά, τον ίδιο τον εαυτό του που, στην πραγματικότητα, είναι ο μοναδικός μεγάλος «αντίπαλός» του εντός συνόρων.

Ο ίδιος είχε το αμέσως προηγούμενο ρεκόρ γρήγορης (μαθηματικής) εξασφάλισης του τίτλου. Το 2013 με νίκη 3-0 επί της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» είχε σφραγίσει την κούπα στις 10 Μάρτη, ανήμερα των γενεθλίων του. Το 2014, όπως μπορείτε να δείτε και στο… κοντέρ του Θρύλου, ο τίτλος εξασφαλίστηκε και μαθηματικά στις 15 Μαρτίου με 2-0 επί του Πανθρακικού. Κόντρα στην ΑΕΚ έγινε μία ακόμη φιέστα τίτλου το 2011. Στις 20 Μάρτη εκείνου του έτους ο Ολυμπιακός είχε συντρίψει τους κιτρινόμαυρους με 6-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και είχε εξασφαλίσει έναν ακόμη τίτλο. Και το 2012 ο Θρύλος έκοψε μαθηματικά το νήμα του τερματισμού 1η Απρίλη στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό (0-1).

Αν πάμε λίγο πιο πίσω, πιο συγκεκριμένα τη σεζόν 2008/09, θα δούμε ότι ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε και μαθηματικά πρωταθλητής στις 22 Μαρτίου κερδίζοντας με 3-2 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...