Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / «Οι συμπαίκτες μου με κάνουν να νιώθω τυχερός»

«Οι συμπαίκτες μου με κάνουν να νιώθω τυχερός»

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ χρίστηκε για ένα ακόμη παιχνίδι σκόρερ κι έπλεξε το εγκώμιο των συμπαικτών του που ξέρουν και τον αξιοποιούν σωστά. 

-Το σχόλιό του για το ματς: «Για να είμαι ειλικρινής δεν ήταν εύκολο για εμάς. Τρέξαμε αρκετά και προσπαθήσαμε αρκετά για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Σεβόμαστε κάθε ομάδα της Super League που έχουμε απέναντί μας. Εμφανιστήκαμε φρέσκοι και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι στη συνέχεια για να παραμείνουμε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος».

-Εάν τα νέα στοιχεία που θα βάλει ο κ. Γκαρθία στο παιχνίδι της ομάδας, είναι η πίεση ψηλά και τα πολλά τρεξίματα: «Έχουμε ένα πλάνο για κάθε αγώνα και ο καθένας μας προσπαθεί να βρίσκει τον ρόλο του μέσα από τα όσα μας έχει πει ο προπονητής. Σήμερα θεωρώ ότι κάναμε ό,τι μας ζήτησε ο προπονητής. Όλοι οι παίκτες τρέξαμε και προσπαθήσαμε αρκετά για να πάρουμε τη νίκη και πιστεύω ότι τα πήγαμε καλά».

-Για τη συνεργασία του με τους Μάριν, Φορτούνη και Μιραλάς: «Αισθάνομαι τυχερός που έχω τόσους ποιοτικούς συμπαίκτες, όχι μόνο όσους είπατε αλλά και τον Σεμπά και τον Πάρντο και άλλους. Με όλους έχω καλή συνεργασία και όλοι περιμένουμε την εντολή του προπονητή να μπούμε στον αγώνα. Εκτός από τον Μιραλάς που ήρθε πρόσφατα, με τους υπόλοιπους έχουμε μάθει ο ένας τον άλλον και συνεργαζόμαστε καλά. Όλοι οι συμπαίκτες μου με κάνουν να νιώθω τυχερός που τους έχω από πίσω μου και με βοηθάνε για να σκοράρω».

-Για το αν έχει στο μυαλό του τον τίτλο του πρώτου σκόρερ και στα πόσα γκολ πιστεύει θα σταματήσει: «Όπως γνωρίζετε στην αρχή έχασα σχεδόν τρεις μήνες και πάντα περίμενα την ευκαιρία μου για να μπω και να αγωνιστώ. Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο της ομάδας μου. Η δουλειά μου είναι να σκοράρω και πάντα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Δεν ξέρω με πόσα γκολ θα τελειώσω την χρονιά, αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου».

-Για τα νέα στοιχεία που έχει ζητήσει ο κ. Γκαρθία στο παιχνίδι του Ολυμπιακού: «Όπως είπα και πριν σε κάθε αγώνα έχουμε και διαφορετικό πλάνο. Πρέπει να ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή, ο οποίος μας ζητάει να τρέχουμε και να πιέζουμε σε όποια θέση και αν βρισκόμαστε».

-Για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν στη συνέχεια: «Το μυαλό μας είναι στον αγώνα με την Ξάνθη. Γιατί αν χάσουμε από την Ξάνθη τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολο για εμάς. Οπότε βλέπουμε κάθε αγώνα που έχουμε μπροστά μας. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, αλλά υποσχόμαστε στους φιλάθλους μας ότι θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε όλα τα ματς».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...