Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Οι κορυφαίοι «ερυθρόλευκοι» αριθμοί του πρωταθλήματος

Οι κορυφαίοι «ερυθρόλευκοι» αριθμοί του πρωταθλήματος

Η κανονική διάρκεια του ελληνικού πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και τα «kokkina.gr» σας παρουσιάζουν τους παίκτες του Ολυμπιακού που ξεχώρισαν στις επιμέρους στατιστικές κατηγορίες.

Πρώτος σκόρερ των «ερυθρολεύκων» με 12,60 πόντους μ.ο. είναι ο Ματ Λοτζέσκι. Αποτελεσματικότερος στα δίποντα είναι ο Κεμ Μπιρτς με 70,96% ποσοστό ευστοχίας και τον ακολουθεί ο Δημήτρης Αγραβάνης με 70,73%. Την πρωτοκαθεδρία στα τρίποντα την έχει ο Βαγγέλης Μάντζαρης με 42,64% ενώ από την γραμμή των βολών ο αποτελεσματικότερος παίκτης είναι ο Ντόμινικ Ουότερς με 91,66% ευστοχία.

Στα ριμπάουντ ξεχωρίζει ο Κεμ Μπιρτς με 129 «σκουπίδια» συνολικά. Ο Καναδός είναι πρώτος και στα μπλοκ με 26 και πίσω του βρίσκεται ο Νίκολα Μιλουτίνοφ με 24. Πρώτος πασέρ του Ολυμπιακού είναι ο Βασίλης Σπανούλης με 98 τελικές πάσες ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης είναι ο παίκτης που κερδίζει τα περισσότερα φάουλ (77). Καλύτερος «κλέφτης» του Ολυμπιακού είναι ο Κώστας Παπανικολάου με 24 κλεψίματα ενώ ο Βασίλης Σπανούλης έχει υποπέσει στα περισσότερα λάθη (44). Τέλος, ο Ματ Λοτζέσκι είναι ο παίκτης με τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής (22:42 μ.ο.) και τους περισσότερους βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (336).

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...