Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

oly

Διαβάστε τι δήλωσαν στο olympiacos.org μετά από τη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου οι Βασίλης Βούζας, Μανώλης Σάλιακας και Παναγιώτης Ρέτσος.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και φυσικά από το αποτέλεσμα στον αγώνα του Youth League με την Μπάγερν Μονάχου έμεινε ο Βασίλης Βούζας.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού σημείωσε: “Μπράβο στα παιδιά για την εμφάνιση και τη νίκη. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που κουβαλάει μεγάλο όνομα. Τα καταφέραμε πολύ καλά και δίκαια κερδίσαμε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να πετύχουμε και άλλα γκολ, αλλά δεν μας το επέτρεψε ο αντίπαλος. Τα παιδιά αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο. Στόχος μας είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ως τελικό και να διεκδικούμε νίκες. Έχουμε σωστή νοοτροπία και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Τα παιδιά έχουν τεράστιο όφελος από την συμμετοχή τους στο Youth League”.

Ο σκόρερ Μανώλης Σάλιακας σημείωσε: “Ήταν μία μεγάλη νίκη. Δείξαμε πόσο καλά μπορεί να παίξει ο Ολυμπιακός και πόσο ανταγωνιστικός μπορεί να είναι στην Ευρώπη. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Σήμερα κερδίσαμε την Μπάγερν και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι”.

Ο διεθνής αμυντικός Παναγιώτης Ρέτσος είπε: “Δεν κερδίζεις κάθε ημέρα την Μπάγερν Μονάχου. Ήταν μία σημαντική νίκη και την αφιερώνω σε όλα τα παιδιά και στον προπονητή μας. Τώρα αρχίζουμε…”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...