Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Διαβάστε τι δήλωσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, μετά το τέλος του ματς με τον Ατρόμητο.

Κώστας Φορτούνης:

-Για το ματς με τον Ατρόμητο και την εμφάνιση του: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Από την στιγμή που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ξέραμε ότι θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι. Ήμουν στο πάγκο σήμερα και όταν μπήκα μέσα βοήθησα την ομάδα μου. Δείξαμε χαρακτήρα σαν ομάδα και κοιτάμε μπροστά».

-Για την πρόκριση του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου: «Σίγουρα θα γίνουν πολύ καλά παιχνίδια. Θα είναι όλα τα ματς αμφίρροπα. Θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Τώρα έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα. Το Κύπελλο το αφήνουμε στην άκρη. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μέσα στον ΠΑΟΚ. Συνεχίζουμε έτσι όμως, για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους στόχους που έχουμε».

Δημήτρης Νικολάου:

-Το σχόλιό του για το ματς: «Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, το θέμα είναι ότι η ομάδα αντέδρασε. Πέτυχε το πρώτο γκολ το οποίο μας εξασφάλισε ένα βήμα για την πρόκριση. Μετά ήρθε και το δεύτερο γκολ που μας έδωσε την πρόκριση και το θέμα είναι ότι η ομάδα πέτυχε τον στόχο της».

-Για το αν υπάρχει κούραση στην ομάδα: «Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κούραση. Έχουμε πολλούς παίκτες, ο προπονητής κάνει ροτέισον και σε κάθε παιχνίδι βλέπουμε διαφορετικούς παίκτες. Η ομάδα είναι έτοιμη για να ανταποκριθεί σε όλα τα παιχνίδια και να κάνει το καλύτερο δυνατό που μπορεί».

-Για την προτίμησή του στην κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου: «Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποια προτίμηση. Όποιος αντίπαλος και να έρθει θα τον αντιμετωπίσουμε με κάθε τρόπο, όπως ξέρουμε και όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι και περιμένουμε να δούμε τον επόμενο αντίπαλό μας».

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Καρβάλιο!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος μέσος είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1997 στην ...

Μπλατ: «Φάνηκε η κούρασή μας, στο Β΄ ημίχρονο»

Στον παράγοντα κούραση στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την ...

Η MVP εμφάνιση του Μιλουτίνοφ (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, πραγματοποιώντας ακόμη μία σπουδαία ...

Μεντιλίμπαρ: «Όσοι παίκτες επιλέξαμε, τα έδωσαν όλα στον αγώνα»

Τα όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ...