Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Οι δηλώσεις του κ. Μπέντο

Οι δηλώσεις του κ. Μπέντο

1555987

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του ματς με τον Ατρόμητο.

Για την πίεση του Ατρομήτου στα άκρα: «Η κάθε ομάδα προετοιμάζεται για τη στρατηγική της. Μέρος του αντιπάλου ήταν να μας πιέσει από τα άκρα. Το έχουμε αντιμετωπίσει ξανά. Πράγματι δεχθήκαμε μεγάλη πίεση. Αυτό, όμως, οφείλεται στη δύναμη του αντίπαλου».

Για τις αλλαγές: «Πραγματικά σε κάθε παιχνίδι έρχεται κούραση, αφού έχουμε ξοδέψει ενέργεια. Τρέξαμε παραπάνω γιατί ο αντίπαλος ήταν πολύ καλά οργανωμένος. Προσπαθήσαμε να δώσουμε μεγαλύτερη φρεσκάδα με την είσοδο του Πάρντο, αλλά και με δύο επιθετικούς».

Για το μαρκάρισμα του Κεϊτά στον Μιλιβόγεβιτς: «Είναι αλήθεια ότι ο τρόπος του Ατρόμητου, προκάλεσε πρόβλημα. Είχαμε δυσκολία να βρούμε κενά. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε λάθη κυρίως λόγω του αντιπάλου. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πράγματι μεγάλη δυσκολία, λόγω των ατομικών μαρκαρισμάτων στη μεσαία γραμμή».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Είναι νωρίς να σκεφτόμαστε δύο παιχνίδια ταυτόχρονα. Προηγείται το ματς με την Αστάνα και πρέπει να προκριθούμε. Μετά θα ξεκουραστούμε και θα προετοιμαστούμε για τον Παναθηναϊκό. Ξέρω ότι είναι ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι, αλλά προέχει το ματς με την Αστάνα»

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Καρβάλιο!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος μέσος είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1997 στην ...

Μπλατ: «Φάνηκε η κούρασή μας, στο Β΄ ημίχρονο»

Στον παράγοντα κούραση στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την ...

Η MVP εμφάνιση του Μιλουτίνοφ (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, πραγματοποιώντας ακόμη μία σπουδαία ...

Η προϊστορία και οι αριθμοί κόντρα στον Προμηθέα

Χωρισμένη σε πέντε ημέρες θα είναι η δράση της 4ης αγωνιστικής στο Top 6 και ...