Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Οι αριθμοί του Ολυμπιακού στον όμιλο του Champions League

Οι αριθμοί του Ολυμπιακού στον όμιλο του Champions League

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την διαδρομή του στους ομίλους του Champions League, έχοντας ποσοστό 80,7% σωστών μεταβιβάσεων, ενώ ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είναι ο παίκτης που με 60.221 μέτρα, έτρεξε περισσότερο από κάθε άλλον συμπαίκτη του στα έξι παιχνίδια της φάσης αυτής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. 
 
    Στοιχεία που προκύπτουν από την σχετική στατιστική ανάλυση στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA. 
 
 Ο Ολυμπιακός, είχε μία νίκη, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες, σημειώνοντας οκτώ γκολ (1,33 μέσο όρο ανά ματς) και έχοντας δεχθεί 14 (2,33 μέσο όρο ανά ματς). Από αυτά τα οκτώ γκολ, τα πέντε σημειώθηκαν με δεξί πόδι, ένα με αριστερό, ένα με κεφαλιά και ένα με άλλο τρόπο, ενώ έξι ήταν εντός περιοχής (δύο πέναλτι) και δύο εκτός περιοχής.
 
 Συνολικά, οι προσπάθειες του Ολυμπιακού για γκολ ήταν 78 (13 ανά ματς), 22 από αυτές προς την εστία, 43 εκτός και 13 απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Από τις 2.457 πάσες που επιχείρησαν οι παίκτες του, οι 1.985 ήταν εύστοχες (ποσόστό 80,7%), ενώ ο Ολυμπιακός κέρδισε 24 κόρνερ (4 ανά ματς) και ήταν 39 τα εις βάρος του (6,5 ανά ματς), έκανε 204 επιθέσεις, ενώ είχε 46% κατοχή μπάλας (ώρα κατοχής 163 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα)…

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Η στατιστική εικόνα του Π.Α.Ο.Κ.-Ολυμπιακός (pic)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 78-68 τον Π.Α.Ο.Κ. στην Θεσσαλονίκη, παίρνοντας το 10 φετινό ροζ φύλλο ...