Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Ξεχώρισε Ρόμπερτς ο Σφαιρόπουλος (vid)

Ξεχώρισε Ρόμπερτς ο Σφαιρόπουλος (vid)

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς είναι ο γκαρντ που «αρέσει» στον Γιάννη Σφαιρόπουλο και προορίζεται γι’ αντικαταστάτης του Έρικ Γκριν στην «ερυθρόλευκη» περιφέρεια.

Ο 31χρονος γκαρντ αποτελεί την πρώτη επιλογή του Γιάννη Σφαιρόπουλου και ήδη στον Ολυμπιακό έχουν έρθει σ’ επαφή με την πλευρά του παίκτη κι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για συνεργασία.

Ο Ρόμπερτς από το 2012 αγωνίζεται στο ΝΒΑ, έχοντας φορέσει την φανέλα των Χόρνετς κι εσχάτως των Μπλέιζερς. Ο Απόφοιτος του Ντέιτον έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τα έκανε στην Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα του Ισραήλ (2008-2009 σεζόν) ενώ την τριετία 2009-2012 αγωνίστηκε στην Μπάμπεργκ.

Στο ΝΒΑ, ο Ρόμπερτς έχει παίξει 314 παιχνίδια και μετράει κατά μ.ο. 6,6 πόντους (41,1% δίποντα, 35,6% τρίποντα και 90,8% βολές) και 2,3 ασίστ, σε 16,6 λεπτά συμμετοχής.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο λευρών βρίσκονται σ’ εξέλιξη και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν τελικά ο Αμερικάνος θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού ή όχι.

Παρακάτω, μπορείτε να πάρετε μία γεύση από τον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού…

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...