Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Ξεκίνημα για Κ-17 και Κ-20 στο Πήλιο

Ξεκίνημα για Κ-17 και Κ-20 στο Πήλιο

k20 2

Στα Χάνια του Πηλίου βρίσκονται  από το μεσημέρι της Τρίτης οι ομάδες Κ-20 και Κ-17 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έως τις 12 Αυγούστου  το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Οι ποδοσφαιριστές μετά από ένα πολύωρο ταξίδι έφαγαν και από την Τετάρτη θα εισέλθουν δυνατά στις προπονήσεις.  Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας περιελάμβανε και χαλάρωμα αλλά και ομιλίες από τους προπονητές για τη νέα χρονιά και τους κανόνες που θα πρέπει ν’ ακολουθούν όλοι στην προετοιμασία στο Πήλιο.

k17

Συνολικά για τις δυο ομάδες, έχουν “ανέβει” στο “Βουνό των Κενταύρων” 60 ποδοσφαιριστές. Στο Πήλιο είναι φυσικά και ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης αλλά και οι προπονητές των ομάδων μαζί με πολυάριθμο επιτελείο.

Φιλικό με ΑΕΛ 

Την τελευταία ημέρα (12/8)  της προετοιμασίας στο Πήλιο η Κ-20 θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη της ΑΕΛ στη Λάρισα. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα θα παίξει άλλα δυο φιλικά στην διάρκεια της παραμονής της στα Χάνια ενώ η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη (Κ-17) θα δώσει και εκείνη δυο αγώνες, τους πρώτους της για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Καρβάλιο!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος μέσος είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1997 στην ...

Μπλατ: «Φάνηκε η κούρασή μας, στο Β΄ ημίχρονο»

Στον παράγοντα κούραση στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την ...

Η MVP εμφάνιση του Μιλουτίνοφ (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, πραγματοποιώντας ακόμη μία σπουδαία ...

Οι δηλώσεις Μπαρτζώκα και Γουόκαπ ενόψει Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Ισπανία για τους δύο προημιτελικούς της Ευρωλίγκας με την Μπαρτσελόνα, χωρίς ...