Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Ντόμινο και παράθυρο παραμονής Λοτζέσκι

Ντόμινο και παράθυρο παραμονής Λοτζέσκι

Η υπόθεση παραμονής του Ματ Λοτζέσκι μέχρι πριν λίγες μέρες φαινόταν ως μια τελειωμένη υπόθεση, με τον Ολυμπιακό να έχει αποφασίσει να μην προτείνει νέο συμβόλαιο στον αμερικανό παίκτη. Ωστόσο τα δεδομένα ενδεχομένως να αλλάξουν.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη προχωρήσει στην απόκτηση των Στρέλνιεκς, Μπόγρη και Τιλί, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες βρίσκεται κοντά και στον Στέφαν Γιόβιτς. Έτσι η ανάγκη παρουσίας στο ρόστερ ενός περιφερειακού παίκτη με ευχέρεια στο μακρινό σουτ, κρίνεται επιβεβλημένη.

Οι αρνήσεις Τζάκσον και Γκρέηντζερ, καθώς και η πρόθεση για μερική απο-αμερικανοποίηση του ρόστερ, δημιουργούν τις προϋποθέσεις, ώστε ο Ολυμπιακός να βρει πιθανόν εκ νέου στο πρόσωπο του Λότζο, τον παίκτη που θα έχει ρόλο του 5ου γκαρντ αλλά και μια σημαντική λύση στη θέση “3”, θέση όπου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει αποφασίσει να πορευτεί κυρίως με τους δύο “Παπ”.

Ο Λοτζέσκι έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από το συμβόλαιο που θα του προταθεί, τόσο στο οικονομικό σκέλος όσο και στη διάρκεια. Η ευπάθεια του παίκτη είναι για τον Ολυμπιακό ανασταλτικός παράγοντας, ωστόσο η ποιότητα και ο χαρακτήρας του Λοτζέσκι ίσως ανοίξουν το παράθυρο παραμονής του στον Πειραιά, μ’έναν ρόλο διαφορετικό απ’ όσο τον έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Είναι δεδομένο πως για τον παίκτη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον Μπαρτσελόνα και Μακάμπι, οι οποίες αναμφίβολα προσφέρουν καλύτερους όρους συνεργασίας.

About Βαλάντης Σιδέρης

Γράφω από το 2011 και συνεχίζω. Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες μου αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Ερασιτέχνης αθλητής στα νιάτα μου. Πατέρας τριών παιδιών

Δείτε επίσης

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Καρβάλιο!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος μέσος είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1997 στην ...

Μπλατ: «Φάνηκε η κούρασή μας, στο Β΄ ημίχρονο»

Στον παράγοντα κούραση στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την ...

Η MVP εμφάνιση του Μιλουτίνοφ (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, πραγματοποιώντας ακόμη μία σπουδαία ...

Η συνέντευξη Τύπου ενόψει Φενέρμπαχτσε

Μία καλή παρόμοια καλή εμφάνιση και τη διεκδίκηση της πρόκρισης, περιμένει ο προπονητής του Ολυμπιακού, ...