Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ντουρμάζ: “Δώσε τα πάντα ό,τι εμπόδιο κι αν συναντήσεις”

Ντουρμάζ: “Δώσε τα πάντα ό,τι εμπόδιο κι αν συναντήσεις”

oly

Η μη συμμετοχή του στη λίστα του Champions League ήταν η χειρότερη στιγμή στη μέχρι τώρα καριέρα του Τζίμι Ντουρμάζ στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο ο Σουηδός πείσμωσε και με το σπαθί του ξεκινάει όλα τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα όντας από τους κορυφαίους. Δείτε το μήνυμα που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Ίνσταγκραμ μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση στο 5-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

“Υπέροχο συναίσθημα να προσφέρω στην ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ένα γκολ και μία ασίστ. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι συνεχίσαμε με μία ακόμα νίκη και κάναμε το 5 στα 5. Δώσε τα πάντα ό,τι εμπόδιο κι αν συναντήσεις” είναι το μήνυμα του αναγεννημένου Σουηδού.

Το μήνυμα του Ντουρμάζ:

About last night !! Great feeling to help the team in the best way 1 goal 1 ass!! But most important we keep on winning 5 out of 5 !! Give everything no matter what comes in your way!! 🔴⚪️🔴⚪️ #olympiacos #teamdurmaz #21 #G

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης JimmyDurmaz/Novalii❤️Gabriella (@jimmydurmaz) στις

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Στην Τουλούζ ο Ντουρμάζ

Στην Τουλούζ θα συνεχίζει την καριέρα του ο Τζίμι Ντουρμάζ.