Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ντοσεβί: “Δεν θα είχα τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής”

Ντοσεβί: “Δεν θα είχα τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής”

dossevi

Το λόγο για τον οποίο αποχώρησε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό για λογαριασμό της Σταντάρ Λιέγης, εξήγησε ο Ματιέ Ντοσεβί, μιλώντας στο βελγικό Τύπο. Βαριά ήττα από τη Γάνδη.

“Υπήρχαν επαφές νωρίτερα, αλλά η συμφωνία ολοκληρώθηκε την τελευταία στιγμή. Ήθελα χρόνο για να αναλύσω την κατάσταση. Στον Ολυμπιακό ήρθε νέος προπονητής και έπρεπε να δω πως θα σχημάτιζε την ομάδα του. Αισθάνθηκα ότι δεν θα είχα τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής και προτίμησα να αδράξω την ευκαιρία να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα, που θα με βοηθήσει να συνεχίσω να εξελίξω την καριέρα μου. Το Βέλγιο δεν είναι το πιο δημοφιλές πρωτάθλημα στον κόσμο, αλλά οι μεγάλες ομάδες είναι γνωστές και μία από αυτές είναι και η Σταντάρ. Ζήτησα πληροφορίες από τους Γκακπέ και Μπουλό (σ.σ.: είχαν αγωνιστεί στο παρελθόν στη Λιέγη), που μου είπαν μόνο καλά λόγια” είπε χαρακτηριστικά ο εξτρέμ από το Τόγκο.

Βαριά ήττα από τη Γάνδη

Το μεσημέρι της Κυριακής (20/9), η Σταντάρ Λιέγης, αν και προηγήθηκε με 1-0, υπέστη βαριά στην έδρα της Γάνδης με σκορ 4-1, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του βελγικού Πρωταθλήματος.

Ο Σαμπού Γιαταμπαρέ αγωνίστηκε σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα στο 18ο λεπτό. Από την πλευρά του, ο έτερος δανεικός στη βελγική ομάδα από τον Ολυμπιακό, Ματιέ Ντοσεβί, άρχισε κι αυτός στην εντεκάδα, αλλά αντικαταστάθηκε στο 70′ από τον Μπενί Μπαντιμπανγκά. Η Σταντάρ ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννέα ποδοσφαιριστές, καθώς αποβλήθηκαν οι Αρσλάναγκιτς (45’+1′) Ντουσό (65′).

Η ομάδα της Λιέγης άλλαξε πρόσφατα προπονητή με τον Γιανίκ Φερέρα να αντικαθιστά τον Σλάβολιουμπ Μούσλιν. Η Σταντάρ δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά, καθώς βρίσκεται στην 14η θέση με 7 βαθμούς, σε σύνολο 26 ομάδων, με 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 5 ήττες σε 8 αγώνες.

Συνοπτικά:

Γάνδη – Σταντάρ Λιέγης 4-1 (42′ Κουμς, 45′ Μιλίτσεβιτς, 62′, 90′ Ματόν – 2′ Κνοκαέρτ)

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Τα highlights κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης (vid)

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από το φιλικό με την Σταντάρ Λιέγης: