Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Να χρησιμοποιήσουμε σαν μάθημα το προηγούμενο ματς»

«Να χρησιμοποιήσουμε σαν μάθημα το προηγούμενο ματς»

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να διδαχτεί από την ήττα στην Μασκόνια και να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο, αρχής γενομένης από το αυριανό ματς με την Μακάμπι, σύμφωνα με τον Γιάνις Στρέλνιεκς.

«Μετά από το ματς με την Μπασκόνια πρέπει να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα. Πρέπει ν’ αποδείξουμε στους εαυτούς μας ότι δεν είμαστε τόσο κακοί, όσο δείξαμε την περασμένοι εβδομάδα. Πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε σαν μάθημα το περασμένο ματς και ν’ αντιδράσουμε».

«Δεν ήταν κάτι σοβαρό. Ήταν μια κουραστική χρονιά, καθώς είχα και την Εθνική ομάδα. Οι μύες μου είναι καλύτερα τώρα και δούλεψα καλά».

«Πρέπει να βρούμε και άλλους τρόπους να σκοράρουμε. Πρέπει να πάμε προς το καλάθι και να πάρουμε φάουλ, να σκοράρουμε με λέι-απ και μέσα από το τρίποντο».

«Πάντα είναι καλύτερο όταν έχεις όλους τους παίκτες. Ακόμη περιμένουμε τον Αγραβάνη και τον Τιλί να επιστρέψουν. Πρέπει να βάλουμε όλα τα κομμάτια μαζί, να δουλέψουμε και να βγάλουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα μας».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...