Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Να ρωτήσουμε τον Ιτούδη για την Μπουντούτσνοστ, τσεκάρουμε διαρκώς την αγορά»

«Να ρωτήσουμε τον Ιτούδη για την Μπουντούτσνοστ, τσεκάρουμε διαρκώς την αγορά»

Ο κόουτς Μπλατ μίλησε για το αυριανό ματς με την Μπουντούτσνοστ, τονίζοντας πως οι Βόσνιοι είναι ικανοί να κάνουν την ζημιά σε κάθε ομάδα, όπως έκαναν κόντρα σε ΤΣΣΚΑ και Μπασκόνια, γι’ αυτό και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στην προσέγγισή του. Συνεχίζει να κοιτάζει στην αγορά για ενίσχυση η ομάδα.

«Η Μπουντούτσνοστ είναι σε πολύ καλή αγωνιστική περίοδο, παίζει πολύ καλά. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε καλά παιχνίδια τις τελευταίες εβδομάδες και βλέπουμε το επίπεδό μας ν’ ανεβαίνει. Θα είναι λοιπόν μία πολύ καλή πρόκληση, ένα εξαιρετικό ματς και ανυπομονούμε να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας. Ανυπομονούμε να έρθει ο κόσμος μας και να μας στηρίξει, όπως το έκανε τις τελευταίες εβδομάδες και μας βοήθησε πάρα πολύ.»

Για το ποιο θα είναι το κλειδί της νίκης: «Η Μπουντούτσνοστ το τελευταίο διάστημα είναι πολύ αποτελεσματική από το τρίποντο. Αυτός είναι ένας παράγοντας, αλλά όχι ο μοναδικός. Για μένα το σημαντικό είναι να παίξουμε στο δικό μας τέμπο. Να προστατέψουμε το καλάθι μας, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, να βγάλουμε ενέργεια και να πάρουμε πράγματα απ’ όλους τους παίκτες που θα μπούνε στο παρκέ.»

Για την επιστροφή του Αγραβάνη: «Είμαστε ακόμη στην αρχή της ανάρρωσής του. Παίρνει λίγο χρόνο αυτή η διαδικασία, αλλά ήταν ένα καλό πρώτο βήμα για τον Δημήτρη και είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν. Το πρακτικό κομμάτι του τραυματισμού από τον οποίον υποφέρει ο Δημήτρης, είναι να του δώσουμε χρόνο και ν΄ ακολουθήσουμε την διαδικασία και τον ακριβή τρόπο αποθεραπείας. Είναι στο τέλος της ανάρρωσής του, μπορεί να μπει στο γήπεδο και να παίξει, πρέπει να είναι λίγο προσεκτικός και να συνεχίσει να δουλεύει με τον σωστό τρόπο.»

Για τις δύο νίκες και πέντε ήττες της Μπουντούτσνοστ στην διοργάνωση, μέχρι στιγμής: «Σας προτείνω να ρωτήσετε τον κόουτς Ιτούδη για την Μπουντούτσνοστ ή να κάνουμε την ίδια ερώτηση στην Μπασκόνια. Και οι δύο θα σας έλεγαν ότι πρέπει να προσεγγίσουμε με πολύ μεγάλη προσοχή αυτό το παιχνίδι.»

Για τις κινήσεις που γίνονται στο μεταγραφικό κομμάτι και τι εξέλιξη υπάρχει: «Θα σας πω ό,τι και προηγουμένως. Κοιτάζουμε διαρκώς στην αγορά, για να εντοπίσουμε τι ευκαιρίες υπάρχουν και τι πιθανότητες. Οι ομάδες περνούν μέσα από διάφορες καταστάσεις κατά την διάρκεια της σεζόν. Υπάρχουν τραυματισμοί, υπάρχει κόπωση. Είμαστε στην αγορά και εξετάζουμε τις επιλογές μας, διότι είμαστε ένας επαγγελματικός και έτσι πρέπει να λειτουργούμε.»

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...