Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Να διευρύνει το σερί!

Να διευρύνει το σερί!

dce9f1c265a9062190e9130f9cc99a75a9ba76_01

Την 4η νίκη σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα θέλει η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, που υποδέχεται την Κυριακή (14:30) τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.

Μετά το νικηφόρο πέρασμα από το κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος» και την επικράτηση σε βάρος του Παναθηναϊκού, η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται την Κυριακή (14:30) στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας τον Γ.Σ. Κρόνο Αγίου Δημητρίου. Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους και να πραγματοποιήσουν την 4η νίκη σε ισάριθμα ματς στο Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Το ευχάριστο για το τεχνικό επιτελείο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών αφού και οι μπασκετμπολίστριες που αντιμετώπιζαν μικροτραυματισμούς, τους έχουν ξεπεράσει και έχουν τεθεί στη διάθεση της Ελένης Καπογιάννη.

Καπογιάννη: «Καλή ψυχολογία και προσγειωμένοι»

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη δήλωσε στο osfp.gr

«Είμαστε με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά παραμένουμε προσγειωμένοι και είμαστε πανέτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τον Κρόνο. Αγωνιστικά δεν βρισκόμαστε ακόμα στο επίπεδο που θέλουμε και λόγω των ελλείψεων που είχαμε από τραυματισμούς το προηγούμενο διάστημα. Ωστόσο παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι και έχουμε περιθώρια βελτίωσης».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Μοιράζει χαμόγελα και υποσχέσεις! Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός!

Εχοντας επιθετική πολυφωνία, με πέντε παίκτες να τελειώνουν με διψήφιο αριθμό πόντων και επιβάλλοντας τον ...