Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Νέο ξεκίνημα για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ!

Νέο ξεκίνημα για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ!

Η πρώτη προπόνηση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ
Έπιασε δουλειά ο Ρομπέρτο Πιάτσα

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (25/8) η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν για το βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού.

Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Νίκος Μαντούβαλος, καλωσόρισε τους αθλητές και το προπονητικό σταφ της ομάδας, ενώ εκ μέρους της διοίκησης ανέφερε:

“Εκ μέρους της διοίκησης σας καλωσορίζω στην οικογένεια του Ολυμπιακού, εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία για να μπορέσουμε μέσα από την σκληρή δουλειά να πραγματοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας μας, που δεν είναι άλλοι από το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο, το Λίγκ Καπ και μία πολύ καλή παρουσία στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα”.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Ιταλός τεχνικός Ρομπέρτο Πιάτσα που και αυτός με τη σειρά του συστήθηκε και καλωσόρισε τους αθλητές στην ομάδα, ενώ τους ζήτησε να δουλέψουν σκληρά ενόψει της νέας σεζόν, λέγοντας συγκεκριμένα:

“Σας καλωσορίζω στην ομάδα και εύχομαι υγεία για όλους. Θέλω να γνωρίζεται ότι σε συνεργασία και με το υπόλοιπο σταφ έχω συλλέξει πολλές πληροφορίες για τον καθένα σας και έχω μία πρώτη εικόνα, η οποία θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες μέσα από τις προπονήσεις, αλλά και τις συναντήσεις που θα κάνω ξεχωριστά με τον κάθε έναν από εσάς. Θεωρώ ότι η ομάδα μας είναι πάρα πολύ καλή και θα ολοκληρωθεί το ρόστερ με την προσθήκη ενός ακόμα ξένου ακραίου. Οι στόχοι οι δικοί μου συμβαδίζουν με του κλαμπ. Θέλω να κατακτήσουμε όλους τους εγχώριους τίτλους και να φτάσουμε τουλάχιστον στον Challenge round του CEV Cup”.

volley
Σκληρή δουλειά περιμένει τους παίκτες του Ολυμπιακού το επόμενο διάστημα

Στη συνέχεια, η προπόνηση ξεκίνησε με τρέξιμο στις εγκαταστάσεις στίβου πίσω από το κλειστό του Ρέντη και ολοκληρώθηκε με ασκήσεις που περιείχαν μπάλα και συνεχόμενη κίνηση.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιταλός προπονητής δήλωσε στο επίσημο site του Ολυμπιακού (www.osfp.gr) τα εξής:

“Ξεκινήσαμε την προετοιμασία της ομάδας και τώρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι μέσα στο γήπεδο είδα μία πολύ καλή ατμόσφαιρα. Οι αθλητές μου είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στην προπόνηση όχι μόνο για τον εαυτό τους, αλλά για την ομάδα.

Μας περιμένει μία δύσκολη χρονιά, για αυτό το λόγο θα πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Οι τρεις πρώτες εβδομάδες προπονήσεων θα είναι αρκετά δύσκολες και πιεστικές για την ομάδα και μετά από αυτό το διάστημα θα μπορούμε να μιλήσουμε σχετικά με το πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα”.

 

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...