Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Περάσοβιτς: “Μπορούμε να τα καταφέρουμε κόντρα στον Ολυμπιακό”

Περάσοβιτς: “Μπορούμε να τα καταφέρουμε κόντρα στον Ολυμπιακό”

Πιστεύει στην ομάδα του ο Κροάτης τεχνικός

Την πεποίθηση πως η ομάδα του μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο προπονητής της Λαμποράλ Κούτσα, Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

“Ο Ολυμπιακός είναι από τα φαβορί της Ευρωλίγκας, με πολύ αθλητικούς παίκτες, μεγάλα κορμιά και διαθέτει μία έξυπνη ομάδα. Είναι ομάδα που έχει χτιστεί για να κατακτήσει τον τίτλο σε αυτή τη διοργάνωση.

Αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι, ειδικά στην έδρα μας, ως μία πρόκληση και βλέπω στους παίκτες μου ότι θέλουν να κερδίσουν αυτό το ματς. Όλοι θέλουν πολύ να παίξουν σε τέτοιου επιπέδου αγώνες, με το κοινό στο πλευρό μας. Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά θα πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο” σημείωσε αρχικά ο Κροάτης κόουτς.

Κλείνοντας τόνισε: “Ελπίζουμε ο κόσμος να γεμίσει τη “Fernando Buesa Arena”. Πάντα ήταν μία έδρα από την οποία δύσκολα περνούσε οποιοσδήποτε αντίπαλος. Ελπίζω αυτό να επαληθευτεί και την Παρασκευή”.

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...