Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / «Μου δίνει μεγάλη ώθηση αυτό το γκολ»

«Μου δίνει μεγάλη ώθηση αυτό το γκολ»

Ο Δημήτρης Μάνος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το νικητήριο γκολ που σημείωσε κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης, σημειώνοντας παράλληλα πως, το πιο σημαντικό είναι η νίκη της ομάδας. 

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα το γκολ αυτό. Μου δίνει μεγάλη ώθηση αυτό. Κατάφερα να σκοράρω και να πάρουμε την νίκη. Πιο σημαντικό απ΄όλα ήταν ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είναι πολύ σημαντικό για τους επιθετικούς να σκοράρουν, μιας και ανεβαίνει η ψυχολογία του. Δεν ήξερα τι να κάνω και πως να το διαχειριστώ. Το αφιέρωσα στον φίλο μου τον Γιαννιώτα, μιας και του το είχα υποσχεθεί». Ανέφερε αρχικά ο παίκτης του Ολυμπιακού.

Για το γεγονός ότι βάζουν γκολ στα τελευταία λεπτά των αγώνων: «Πολλές φορές δεν πετυχαίνουμε το γκολ. Είμαστε αρκετά άτυχοι καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα. Είτε με τα δοκάρια του Λάζαρου είτε με τις ευκαιρίες που χάνουμε οι υπόλοιποι». 

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα. Θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια και να παίρνουμε τους βαθμούς». 

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος είναι ο 12ος μας παίκτης και μας στηρίζει και θέλουμε να του δίνουμε χαρές».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...