Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Μιλουτίνοφ: “Ανυπομονώ να παίξω πλάι στον Σπανούλη!”

Μιλουτίνοφ: “Ανυπομονώ να παίξω πλάι στον Σπανούλη!”

milutinov

Χαρούμενος και προνομιούχος δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, που θα αγωνιστεί πλάι στον Βασίλη Σπανούλη αλλά και θα αποτελέσει μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού.

Μερικές από τις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα kosarka24.com :

Για την τελευταίες μέρες:Ήμουν στην Ελλάδα αυτές τις μέρες για να περάσω τις ιατρικές εξετάσεις όμως τώρα είμαι με την εθνική και είμαι συγκεντρωμένος εκεί. Αυτός ο χρόνος είναι πολύ σημαντικός για την καριέρα μου. Επιλέγηκα στο draft, πήρα μεταγραφή στον Ολυμπιακό και τώρα ελπίζω για μια διάκριση με την εθνική στο Eurobasket.”

Για το Β. Σπανούλη: “Ανυπομονώ να παίξω για τον Ολυμπιακό. Μετράω τις ώρες ώστε να βρεθώ και να παίξω κοντά στο Βασίλη Σπανούλη. Έναν άνθρωπο που στις κρίσιμες στιγμές αποδεικνύει γιατί θεωρείται ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Ειλικρινά, νιώθω χαρούμενος και προνομιούχος να δουλέψω μαζί του αλλά και με όλη την ομάδα. Ανυπομονώ να αρχίσω προετοιμασία με τον Ολυμπιακό.”

Για την Εθνική Σερβίας:Ήταν σημαντική η περυσινή μας διάκριση και το αργυρό μετάλλιο στο παγκόσμιο. Δεν διακρίνω ξεκάθαρο φαβορί. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες. Ξέρουμε όλοι πόσο σημαντικό είναι για τη Σερβία το μπάσκετ και η εθνική και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε.”

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Η απίστευτη τριποντάρα του Μιλουτίνοφ (vid)

Δείτε το απίστευτο τρίποντο που σημείωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ από τα 10 μέτρα: