Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Ματ… Πρίντεζης και Κώστας… Σπανούλης

Ματ… Πρίντεζης και Κώστας… Σπανούλης

Ο Ολυμπιακός στερήθηκε στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Π.Α.Ο.Κ. τις υπηρεσίες των δύο ηγετών του, αλλά κατάφερε στο τέλος να πάρει τη νίκη και γι’ αυτό φρόντισαν ο Ματ Λοτζέσκι και ο Κώστας Παπανικολάου.

Η αποστολή του Ολυμπιακού εχθές ήταν δύσκολη και οι απουσίες των Πρίντεζη και Σπανούλη ανέβασαν ακόμη περισσότερο τον δείκτη της δυσκολίας. Παρά τις δύο σημαντικές αυτές απώλειες, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου κατάφερε να πάρει τη νίκη, με τους Ματ Λοτζέσκι και Κώστα Παπανικολάου να βγαίνουν μπροστά και να δείχνουν τον δρόμο της νίκης.

Οι δύο παίκτες σημείωσαν τους 47 από τους 89 πόντους του Ολυμπιακού (28 ο Λοτζέσκι με 7/9 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 8/10 βολές και 19 ο Παπανικολάου με 3/4 δίποντα, 3/4 τρίποντα και 4/4 βολές), προσφέροντας παράλληλα 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 13 κερδισμένα φάουλ.  Επιπλέον, οι δύο φόργουορντ έκαναν και πολλή δουλειά στην άμυνα, δίνοντας λύσεις στην ομάδα τους και σε αυτό το κομμάτι.

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...