Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μαρτίνς:”Ήταν μία ευχάριστη βραδιά με δύο υπέροχα γκολ”

Μαρτίνς:”Ήταν μία ευχάριστη βραδιά με δύο υπέροχα γκολ”

Τα λόγια του Πέδρο Μαρτίνς μετά το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.

25.04.2021

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην κάμερα του novasports:

Για το αν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα: «Είμαι ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα και την ένταση των ποδοσφαιριστών μας. Ήταν πολύ καλά τα πρώτα 20 λεπτά για εμάς, μετά τα 20 λεπτά δεν είχε πολλές ευκαιρίες. Πήραμε μία «απάντηση» από τους παίκτες μετά την εικόνα τους στα προηγούμενα παιχνίδια και κυρίως με την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν μία ευχάριστη βραδιά με δύο υπέροχα γκολ».

Για το μέλλον του Μπρούμα: «Δεν είναι πάντοτε απόφαση που εξαρτάται από ποδοσφαιρικά και αγωνιστικά κριτήρια. Έχει να κάνει και με οικονομικούς παράγοντες».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ: «Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι γιατί θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, θέλουμε να είμαστε στον τελικό και πρέπει να είμαστε όπως πρέπει για να πάρουμε την πρόκριση. Ακόμα μία φορά βλέπουμε να συμβαίνουν τα ίδια πράγματα που συνέβαιναν και τα προηγούμενα χρόνια. Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ παίζουν μία μέρα μετά σε σχέση με εμάς. Πρέπει να γίνεται ίδια προετοιμασία για όλες τις ομάδες. Εμείς έχουμε μία μέρα λιγότερη προετοιμασίας σε σχέση με τον ΠΑΣ, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ μία μέρα περισσότερη από εμάς. Δεν ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό. Εμείς θα είμαστε όμως έτοιμοι, αλλά θα μας λείπει μία μέρα προπόνηση. Είναι κάτι που δεν καταλαβαίνουμε και το επισημαίνουμε και για την επόμενη χρονιά».

Για την εικονική εξέδρα στη φιέστα με τον ΠΑΟΚ: «Φάνηκε το μεγαλείο των φιλάθλων του Ολυμπιακού και για αυτό θα είναι παρόντες με τον τρόπο τους. Είναι η μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Σφύρα το να φύγουμε…

Πότε τελειώνει ο κατήφορος; Γράφει ο Βαλάντης Σιδέρης Τα πράγματα είναι απλά, ο Ολυμπιακός είναι ...