Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μάρτινς:”Εξαιρετική πρωτοβουλία το pasillo”

Μάρτινς:”Εξαιρετική πρωτοβουλία το pasillo”

Ο Πέδρο Μαρτίνς συνεχάρη τον ΟΦΗ για την πρωτοβουλία του pasillo στους παίκτες του Ολυμπιακού και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του, καθώς όπως είπε δεν υπήρξε χαλάρωση.

“Ήταν μεγάλη στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για την πορεία του. Είναι η αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος. Έχει εξαιρετική εικόνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η πρωτοβουλία του ήταν εξαιρετική. Τους ευχαριστούμε και τους συγχαίρουμε”, δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής και συνέχισε: 

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας μας. Δεν υπήρχε η χαλάρωση των προηγούμενων αγώνων και αυτό είναι πολύ σημαντικό”.

Για την αλλαγή του Ελ Αραμπί: “Ο Ελ Αραμπί βγήκε για να προστατευτεί. Έρχεται από μία πολύ μεγάλη σειρά αγώνων. Δεδομένου ότι δεν θα έχουμε τους Σουντανί και Χασάν στο επόμενο ματς έπρεπε να προστατευτεί”.

Για τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού: “Όταν πήραμε το πρωτάθλημα είπα στους παίκτες ότι όλοι έχουν μερίδιο σε αυτό. Για τον λόγο αυτό δίνω σε όλους την ευκαιρία να αγωνιστούν. Όποιος δουλεύει θα παίρνει την ευκαιρία του”.

Για το επόμενο ματς με την ΑΕΚ: “Έχουν μεγάλη βαρύτητα αυτά τα δύο παιχνίδια. Σίγουρα περισσότερη εκείνο του Κυπέλλου. Θέλουμε τη νίκη και στο πρωτάθλημα για να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαστε Ολυμπιακός και παίζουμε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη.

Πηγή: novasports.gr

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Επιβάλλεται να το ξεπεράσει και να γυρίσει σελίδα

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που μπορεί να σου προσφέρει ακραία συναισθήματα είτε αυτά είναι ...