Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μάρτινς:”Είναι μεγάλη μου αγάπη ο Ολυμπιακός”

Μάρτινς:”Είναι μεγάλη μου αγάπη ο Ολυμπιακός”

Τα λόγια του Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ.

04.04.2021

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην κάμερα του novasports:

Για το ματς: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μας. Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την αξία των δύο ομάδων. Για εμάς πήγαν όλα καλά και για την ΑΕΚ δεν πήγε τίποτα καλά. Είμαστε ικανοποιημένοι, αξίζαμε το τρίποντο, όμως δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες το 5-1».

Για το βάθος στο ρόστερ: «Πότε βρίσκεται μέσα ο Βαλμπουενά, ο Φορτούνης, ο Χασάν, ο Μπρούμα και κάνουν τη δουλειά που πρέπει. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες και όλα όσα έχουμε πετύχει οφείλεται στην αξία τους και στην πολύ καλή δουλειά που κάνουν».

Για τον Μασούρα: «Η διαφορά του Μασούρα αυτή τη στιγμή είναι ότι σκοράρει, κάτι που του έλειπε στα προηγούμενα ματς. Αυτό του ανεβάζει κι άλλο την αξία. Είναι πολύ καλύτερος σε σχέση με πριν. Αν και πριν ήταν σταθερός και καλός. Απλώς, νωρίτερα δεν σκοράραμε, ενώ τώρα σκοράρει».

Για τα 152 ματς με τον Ολυμπιακό: «Δεν ήξερα ότι έκανα ρεκόρ παρουσιών ως προπονητής με τον Ολυμπιακό σε σχέση με τις πρώην ομάδες μου. Είναι μεγάλη μου αγάπη ο Ολυμπιακός. Ο ύμνος του Ολυμπιακού με εκφράζει».

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Επιβάλλεται να το ξεπεράσει και να γυρίσει σελίδα

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που μπορεί να σου προσφέρει ακραία συναισθήματα είτε αυτά είναι ...