Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Λύτρωση στις καθυστερήσεις με Χασάν!

Λύτρωση στις καθυστερήσεις με Χασάν!

Με γκολ του Χασάν στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση του ΠΑΣ Γιάννινα και διατήρησε το απόλυτο στην έδρα του.

17.01.2021

Ο Θρύλος ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, χάνοντας πολλές ευκαιρίες να ανοίξει νωρίτερα το σκορ. Μεγαλύτερες όλων το δοκάρι του Ελ Αραμπί στο 17’ και το χαμένο πέναλτι του Βαλμπουενά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. Τελικά, η ομάδα μας πήρε αυτό που άξιζε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Χασάν.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον Σα στη θέση του τερματοφύλακα και τους Ντρέγκερ, Σεμέδο, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Εμβιλά και Μπουχαλάκης ήταν τα δύο αμυντικά χαφ με τους Μπρούμα, Μασούρα στα άκρα και τον Βαλμπουενά πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή από τα πρώτα λεπτά και προσπαθούσε από τα πλάγια να… ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα. Οι φιλοξενούμενοι περίμεναν στο μισό γήπεδο τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς και επιδίωκαν με κλεψίματα και μεγάλες πάσες να βγουν στην αντεπίθεση.

Στο 14’ ο Μασούρας μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και γύρισε την μπάλα, αλλά την τελευταία στιγμή ο Κάργας με προβολή έδιωξε σε κόρνερ. Ο Βαλμπουενά εκτέλεσε από αριστερά τη στημένη μπάλα, με τον Σισέ να μην μπορεί να σκοράρει με κεφαλιά. Στο 17’ ο Θρύλος είχε διπλή μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα, καθώς ο Ελ Αραμπί πριν κερδίσει το πέναλτι από την ανατροπή του Χουτεσιώτη πρόλαβε να στείλει τη «στρογγυλή θεά» στο αριστερό δοκάρι. Ο Βαλμπουενά ανέλαβε την εσχάτη των ποινών, με τον γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα να πέφτει σωστά και να διώχνει στη γωνία του.

Η ομάδα μας συνέχισε να έχει την υπεροχή, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να τη μετουσιώσει σε γκολ μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους Φορτούνη και Καμαρά να παίρνουν τη θέση των Μπρούμα και Μπουχαλάκη, αντίστοιχα. Στο 53’ ο Ολυμπιακός άγγιξε το 1-0 με τον Μασούρα αλλά ο Αθανασίου, που μπήκε αντί του τραυματία Χουτεσιώτη, απέκρουσε δύσκολα με το ένα χέρι. Στην εξέλιξη της φάσης ο Ελ Αραμπί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, χωρίς το τέρμα να μετρήσει…

Ο κ. Μαρτίνς έκανε ακόμα πιο επιθετική την ομάδα του, ρίχνοντας στο ματς τον Χασάν αντί του Μασούρα στο 66’ και έξι λεπτά αργότερα μπήκε ο Βρουσάι στη θέση του Ντρέγκερ. Τον Γόρδιο Δεσμό έλυσε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Χασάν με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ντρέγκερ (72’ Βρουσάι), Σεμέδο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46’ Καμαρά), Μπρούμα (46’ Φορτούνης), Μασούρας (66’ Χασάν), Βαλμπουενά (82’ Τιάγκο Σίλβα), Ελ Αραμπί.

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Τα highlights κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (vid)

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα: