Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Λευκή ισοπαλία στη Νέα Αγχίαλο

Λευκή ισοπαλία στη Νέα Αγχίαλο

P1790011
Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας στη Νέα Αγχίαλο η Κ-20 του Ολυμπιακού έμεινε στο 0-0 με τον ΓΣ Πύρασος. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα είχε ευκαιρίες για να πετύχει γκολ με τον Πλέγα, τον Ρανγκέλοφ και τον Τόλι αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι συνθέσεις:

ΠΥΡΑΣΟΣ: Βαν ντε Γουίχε (36′ Χαλάτσης), Μπόρας (36′ Χατζητρακόσιας), Κόκκαλης (36′ Αχ. Δαμάσκος-67′ Κουρτέλης), Στεφανής, Μπασδάνης (36′ Πλαστάρας), Βαγγελάκος (43′ Σπύρου), Μαλακασιώτης (61′ Ζαρίφης), Χρ. Δαμάσκος (20′ Καρακώστας), Π. Κοντοβάς (36′ Σαμαράς), Αναστασίου (59′ Μακανίκας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιμήτρος, Τόλι, Βατουσιάδης, Ρέτζος, Φουάσης, Πλέγας, Μεγαρίτης, Ανδρούτσος, Μανθάτης, Κουγιός, Ρανγκέλοφ/ Βάρκας, Βρουσάι, Μακροστέργιος, Τζουμάκης, Τσιλίκης, Χαντζάρας, Χρήστου, Μπέτσας, Θυμιανός, Δερμιτζάκης, Γαβαλάς, Σταματόπουλος.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, τόνισε: “Ήταν ένα δυνατό φιλικό αλλά σε κακό γήπεδο και με πολύ ζέστη. Δοκιμάσαμε πολλά νέα πράγματα αλλά θέλουμε δουλειά. Η προετοιμασία στο Πήλιο ολοκληρώθηκε και εισερχόμαστε πλέον στην τελική ευθεία για το Πρωτάθλημα. Η ομάδα θ’ ανεβαίνει συνεχώς. Υπάρχει όρεξη απ’ όλους και όλα τα παιδιά έχουν κατανοήσει τον στόχο”.

*Η διοίκηση του ΑΣ Πύρασου ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό Πειραιώς για την διεξαγωγή του φιλικού αγώνα.
*Οι αποστολές των Νέων και Εφήβων επιστρέφουν το βράδυ από το Βόλο στην Αθήνα και την Τρίτη οι παίκτες έχουν ρεπό.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Βούζας: “Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα”

Ο Βασίλης Βούζας δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, βάσει της καλής εμφάνισης που είχαν ...