Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Κ-20: Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 3-0

Κ-20: Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 3-0

nea

Με γκολ των Ανδρούτσου (1′), Πλέγα (8′), Μανθάτη (10)’ η ομάδα Νέων κέρδισε με 3-0 τον Παναιτωλικό σ’ αγώνα της 14ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20.

Σ’ αγώνα της 14ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Παναιτωλικού και επέστρεψε στις νίκες μετά από δυο συνεχόμενες ισοπαλίες. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να είναι αήττητος στη διοργάνωση αφού μετά από 11 αγώνες έχει 9 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα σκόραρε στην πρώτη φάση του αγώνα και έως το 10′ είχε πετύχει 3 γκολ τα οποία έδωσαν και τη νίκη. Στο 1′ μετά από ωραία συνδυασμό του Μανώλη Σάλιακα με τον Θανάση Ανδρούτσο μέσα στην περιοχή ο τελευταίος παραβιάζει την αντίπαλη εστία “γράφοντας” το 1-0.

Στο 8′ ο Κώστας Πλέγας μ’ ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή διπλασιάζει τα τέρματα του Ολυμπιακού ενώ στο 10′ ο Γιώργος Μανθάτης μέσα από την περιοχή με σουτ διαμορφώνει το τελικό 3-0. Ο Ολυμπιακός “έφτιαξε” πολλές ακόμη φάσεις για γκολ και ειδικά στο πρώτο ημίωρο του αγώνα έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και… έκρυψε τη μπάλα.

Ο Παναιτωλικός δεν απείλησε παρά μόνο στο 33′ όταν σε εκτέλεση φάουλ του Κοντογιάννη η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο τεχνικός της ομάδας μας κ. Βασίλης Βούζας είπε μετά από τον αγώνα: “Μπράβο στα παιδιά για την εμφάνιση και τη νίκη. Έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει περισσότερα γκολ. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας με στόχο να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα αλλά και να βελτιώσουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι όλους τους ποδοσφαιριστές”.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιμήτρος, Σάλιακας (57΄ Χρήστου), Νικολάου (80′ Φουάσης), Βατουσιάδης, Τόλι, Ρέτσος, Μανθάτης, Πλέγας, Ανδρούτσος, Λάτσι, Τσιμίκας (46΄Τζουμάκης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Μυτιλήνης, Ζιγκήρης, Μιχάι, Σάντος, Κοντογιάννης, Βακράκος, Μαργαρίτης (81′ Κοντογιάννης Γ), Μωραϊτης, Βασιλούδης (76′ Πριόνας), Γιαννιώτης.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Καρβάλιο!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος μέσος είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1997 στην ...

Μπλατ: «Φάνηκε η κούρασή μας, στο Β΄ ημίχρονο»

Στον παράγοντα κούραση στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την ...

Η MVP εμφάνιση του Μιλουτίνοφ (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, πραγματοποιώντας ακόμη μία σπουδαία ...

Break με το καλημέρα στη Βαρκελώνη!

Ο Ολυμπιακός έστω και εάν στο τέλος απειλήθηκε, με επιβλητική εμφάνιση, καθώς έλεγξε τον ρυθμό ...