Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Κ-17: Ολυμπιακός – Πανιώνιος 1-0

Κ-17: Ολυμπιακός – Πανιώνιος 1-0

oly

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Ρέντη.

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (22/8) στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη η Κ-17 του Ολυμπιακού επικράτησε με 1-0 της αντίστοιχης του Πανιωνίου.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη ανέβαζε την απόδοσή της κατά τη διάρκεια του αγώνα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έφτιαξε πολλές φάσεις για γκολ.

Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημείωσε ο Βαλοτάσιος με πλασέ μετά από σέντρα του Καμπετσή.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού, κ. Μαυρογενίδης, σημείωσε: “Η ομάδα για να δέσει θέλει δουλειά. Τέτοια παιχνίδια μας είναι πολύ χρήσιμα για να δούμε τις αδυναμίες μας και να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτές. Προχωράμε με σκληρή καθημερινή δουλειά”.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σκαφίδας, Χατζηχρήστου, Τσιμπούκας, Γιανναράκης, Μανωλάκης, Αγγελόπουλος Γ, Νεοφυτίδης, Ξενιτίδης, Καμπετσής, Κωστανάσιος, Βοϊλης/ Κατσούκης, Παπαχρόνης, Νικούλης, Πέιος, Αντωνόπουλος, Αμπάρα, Αγγελόπουλος Γ, Αγγελόπουλος Α, Χατζηιωαννίδης, Βαλοτάσιος, Τσιριγώτης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Εξαρχάκος, Δαρδαμάνης, Αρνανιτάκης, Γιαννής, Πατακός, Βέλμαχος, Βενάρδος, Σουρνάκας, Δημητρόπουλος, Αδαμίδης, Ματσαδές/ Μιχόπουλος, Αναστόπουλος, Κακάκης, Δερμιτζάκης, Ούργες, Μπουχούτσος, Κουτσοποδιώτης, Ευαγγέλου, Πολλάτος, Γκέκας, Λαμπρόπουλος.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...