Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Κολοβός: “Χαρούμενος που παίρνω και εγώ τις ευκαιρίες μου”

Κολοβός: “Χαρούμενος που παίρνω και εγώ τις ευκαιρίες μου”

kolovos

Τη χαρά του για το ντεμπούτο του σε επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού, εξέφρασε ο Δημήτρης Κολοβός.

Ο 22άχρονος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (26/9, 5-1) μίλησε στην κάμερα της Nova.

Για το ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό: “Είμαι πολύ χαρούμενος για ντεμπούτο μου. Είμαι, ακόμα, πολύ χαρούμενος που παίρνω και εγώ τις ευκαιρίες μου για να βοηθήσω την ομάδα. Όταν ήμουν στον Πανιώνιο, το ντεμπούτο το είχα κάνει απέναντι στον Ολυμπιακό, εδώ στο Καραϊσκάκη”.

Για το ματς με τον ΠΑΣ: “Ο ΠΑΣ στα πρώτα 30 λεπτά στεκόταν καλά στο γήπεδο. Αλλά πιστεύω ότι μετά που σκοράραμε, άνοιξε το παιχνίδι και καταφέραμε να κερδίσουμε γιατί ο ΠΑΣ προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Εμείς βάλαμε και άλλα γκολ και έτσι το παιχνίδι πήρε αυτή την τροπή”.

Για το παιχνίδι με την Άρσεναλ: “Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Άρσεναλ, είναι πολύ καλή ομάδα. Αυτή η νίκη μας δίνει ώθηση και πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε καλά στο παιχνίδι της Αγγλίας και να πάρουμε κάτι καλό”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Δανεικός στο Βέλγιο ο Κολοβός

Μακριά από τον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Κολοβός.