Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Κοβάσεβιτς:”Θέλω να μείνω, η διοίκηση θέλει”

Κοβάσεβιτς:”Θέλω να μείνω, η διοίκηση θέλει”

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς προανήγγειλε την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και τη νέα περίοδο, κατά την άφιξη των Κυπελλούχων Ευρώπης στην Αθήνα από την Προύσα. Μια εξέλιξη φυσιολογική κι αναμενόμενη, αφού υπό τις οδηγίες του Σέρβου τεχνικού οι «ερυθρόλευκες» έκαναν το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, κατακτώντας χθες τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην Ιστορία του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ.

«Εγώ θέλω να μείνω, η διοίκηση θέλει, οπότε δεν βλέπω ότι μπορεί να γίνει κάτι άλλο», απάντησε στη σχετική ερώτηση που του τέθηκε». Στη συνέχεια ο Κοβάτσεβιτς κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει και την Εθνική Γυναικών της Ελλάδας.
«Αυτή η ερώτηση δεν είναι της ώρας. Τώρα γιορτάζουμε για τον Ολυμπιακό. Θέλουμε τουλάχιστον δύο ημέρες να συνειδητοποιήσουμε τι έχουμε πετύχει. Είναι μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι από τις πιο οργανωμένες ομάδες στην Ευρώπη. Ο κόσμος και η διοίκηση μάς έχουν δώσει πολλά και έπρεπε να επιτρέψουμε κάτι σε αυτούς», απάντησε.

Η Κατερίνα Γιώτα υπογράμμισε πως «δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε πετύχει. Είναι προσπάθεια πολλών μηνών και είμαστε πολύ χαρούμενες. Μόλις τελείωσε το τέταρτο σετ δεν σκεφτόμουν τίποτα. Ένα κενό. Αποδείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και φέτος είπαμε να κάνουμε ανάποδα όσα κάναμε πέρυσι στον τελικό».

Η Τζίνα Λαμπρούση, από την πλευρά της, δήλωσε: «Το χαμόγελό μας τα λέει όλα. Μόλις τελείωσε ο τελικός είχαμε διπλάσια ενέργεια από αυτήν που βγάλαμε μέσα στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλη επιτυχία, που άξιζε στην ομάδα, στη διοίκηση και τους φιλάθλους. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση».

About Χρήστος Παπαμιχαήλ