Αρχική / ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ / Καλώς ήρθατε στα kokkina.gr!

Καλώς ήρθατε στα kokkina.gr!

kokkina.gr
kokkina.gr

Η αλήθεια είναι πως δεν μπορούσαμε να διαλέξουμε πιο ακατάλληλη περίοδο για το εγχείρημά μας. Εδώ ο κόσμος καίγεται και σεις μας λέτε για Ολυμπιακό; Θα πει κάποιος… Ναι! Το γεγονός ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε περίεργο σταυροδρόμι, δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε, ούτε όμως και να το ελέγξουμε. Μακάρι όλα να βρουν το δρόμο τους και να επιστρέψουμε στις παλιές καλές μας ήρεμες συνήθειες.

Η ζωή όμως συνεχίζεται και ο Ολυμπιακός όπως είπε μια ψυχή, δεν τελειώνει ποτέ. Γι’ αυτό λοιπόν αν και θα μας ήταν εύκολο να αναβάλλουμε την έναρξή λειτουργίας του site, λέμε ΝΑΙ στην ενημέρωση και ελπίζουμε να βρούμε ανταπόκριση απ΄ όλους εσάς! Λέμε ΝΑΙ στον Ολυμπιακό και ήρθαμε για να σας δώσουμε ό,τι πληρέστερο υπάρχει για τον έφηβο στο στήθος σε όλα τα αθλήματα.

Αυτό το οποίο οραματιζόμαστε και υλοποιούμε εδώ και τρεις μήνες, δεν υπάρχει στο ελληνικό ίντερνετ και οι προσδοκίες μας πραγματικά δεν έχουν ταβάνι! Ξεκινάμε το ταξίδι μας με το μοτίβο, παντού και πάντα δίπλα στον Ολυμπιακό! Θα είμαστε λοιπόν στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με αποστολή τον Παναγιώτη Γκαραγκάνη, θα είμαστε σε όλα τα ματς του Ολυμπιακού εντός και εκτός συνόρων για να σας μεταφέρουμε ό,τι γίνεται και δε λέγεται και ό,τι λέγεται και δε γίνεται.

Με τον Παναγιώτη Γκαραγκάνη λοιπόν στη διεύθυνση σύνταξης, ενός εκ των κορυφαίων δημοσιογράφων του Ολυμπιακού και με μια ομάδα έμπειρων και εξαιρετικών αρθρογράφων, ερχόμαστε για να αλλάξουμε ό,τι ξέρεις στην ενημέρωση για την ομάδα μας. Και όχι στα λόγια αλλά στα έργα, στα γραπτά μας! Πρωτότυπα άρθρα, ξεχωριστές κατηγορίες, ανάλυση, γραφήματα και παρασκήνιο, θα σας συντροφεύσουν αρχής γενομένης από απόψε! Πάμε να δούμε ορισμένες καινοτομίες;

ΜEGA MENU

Καταρχάς, υπάρχει μια φοβερή πρωτοτυπία! Το Mega menu, δηλαδή με την απλή τοποθέτηση του ποντικιού στο κεντρικό μενού, εμφανίζονται αυτόματα τα τελευταία νέα σε κάθε κατηγορία! Εύκολα και γρήγορα!

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Στο κάτω δεξί μέρος της αρχικής σελίδας, υπάρχει διαδραστικό ημερολόγιο, όπου αναγράφονται όλοι οι επόμενοι αγώνες του Ολυμπιακού σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο! Έτσι δε χρειάζεται να ψάχνετε κάθε βδομάδα, όλες οι πληροφορίες όπως η ώρα του αγώνα και το γήπεδο που θα διεξαχθεί το εκάστοτε παιχνίδι είναι εκεί!

Ο ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ

Στήλη “Ο Σημαδεμένος”. Όσοι ξέρετε και αγαπάτε την ταινία, θα τη βρείτε τρελά μ’ αυτόν τον τύπο. Ξέρει πολλά και δε φοβάται να τα γράψει. Το παρασκήνιο όπως πρέπει να είναι! Θα το διαπιστώσετε πολύ σύντομα…

3D ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Αναλύσεις με γραφήματα. Γι’ αυτό θα περιμένετε μέχρι να έρθουν τα πρώτα ματς αλλά θα ανταμειφθείτε! Τρισδιάστατα γραφικά και τακτικές εξηγήσεις για τα ποδοσφαιρικά ματς του Ολυμπιακού Pre Gam & Post match. Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στη χώρα μας και ελάχιστα στο εξωτερικό!

ΤΑ 10ΑΡΙΑ ΣΤΑ KOKKINA.GR

Τα 10άρια των κόκκκινων! Θα τη λατρέψετε τη στήλη αυτή και θα συμμετέχετε και σεις! Όλοι στη λίστα! Καλοί, κακοί, ξένοι, Έλληνες! Κατατάσσουμε ολόκληρο τον Ολυμπιακό ιεραρχικά και ανά κατηγορία! Ετοιμαστείτε για ομηρικές διαφωνίες!

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ DISQUS

Μια από τις βασικές μας προτεραιότητες, είναι να κάνουμε τα kokkina.gr ένα τεράστιο chat room! Γι’ αυτό το λόγο θα υπάρχουν moderators τουλάχιστον 20 ώρες τη μέρα να ελέγχουν και να εγκρίνουν τα δικά σας μηνύματα. Ξέρουμε πως όταν κάποιος σχολιάσει και δημοσιευθεί μετά από μια ώρα, δεν έχει νόημα και το έχουμε ήδη προβλέψει!

ΣΤΑΘΕΡΟ LIVE CHAT

Όπως σας είπα, βασική μας σκέψη είναι οι αναγνώστες! Να μπαίνουν κάθε μέρα, να μαθαίνουν ό,τι ζητούν και να υπάρχει μια διάδραση και αμφίδρομη επικοινωνία. Γι’ αυτό στόχος είναι να υπάρχει τουλάχιστον ένα εβδομαδιαίο chat με τους συντάκτες του σάιτ και σε ποδόσφαιρο και σε μπάσκετ!

ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Τα kokkina.gr δε θα είναι απλά για να σας μεταφέρουν τις ειδήσεις. Θα τις σχολιάζουν και θα αξιολογούν, πάντα μέσα από επιχειρήματα και δεδομένα. Τα Γκαρακόκκινα με τον Παναγιώτη Γκαραγκάνη θα ηγούνται της κατηγορίας με πολλούς ακόμα εξαιρετικούς αναλυτές που θα γνωρίσετε στην πορεία!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Κι όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε ότι είδηση, νέο, φήμες, πληροφορία υπάρχει για τον Ολυμπιακό σε όλα τα αθλήματα. Θέλουμε να μπαίνει κάποιος στα kokkina.gr και να ξέρει ό,τι κινείται για τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας!

ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ

Μα καλά, αυτό το βάζεις στις καινοτομίες; Ναι φίλε αναγνώστη, πλέον στις μέρες κι αυτό θεωρείται πρωτότυπο και καινοτόμο. Το διάβασες στα kokkina.gr; “Ισχύει! Να το θυμάσαι!

Καλώς ήρθατε λοιπόν στα kokkina.gr! Καλό μας ταξίδι!

 

Με εκτίμηση

Βαλάντης Σιδέρης

About Βαλάντης Σιδέρης

Γράφω από το 2011 και συνεχίζω. Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες μου αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Ερασιτέχνης αθλητής στα νιάτα μου. Πατέρας τριών παιδιών

Δείτε επίσης

Ο Ελ Κααμπί πλησιάζει το ρεκόρ του Σιδέρη!

Σε μια τροχιά απόλυτων ρεκόρ με τον Ολυμπιακό οδεύει ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος ...