Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Θετική εκκίνηση για το γυναικείο μπάσκετ του Ολυμπιακού

Θετική εκκίνηση για το γυναικείο μπάσκετ του Ολυμπιακού

oly

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού επικράτησε με 65-49 στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο κολεγιακή ομάδα του Καναδά.

Τη νίκη με 65-49 σημείωσε η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Κόντρα σε μία ομάδα που προέρχεται από Κολέγιο του Καναδά, την McGill College, οι “ερυθρόλευκες” είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τον ρυθμό τον καθημερινών προπονήσεων και να ξεμουδιάσουν στο πρώτο φιλικό τεστ, προπονητικού χαρακτήρα το οποίο διεξήχθη σε τρεις περιόδους με μεικτό χρόνο επτά λεπτά.

Η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη φανέρωσε, στο διπλό που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Γλυφάδας, καλά σημάδια όσον αφορά την αμυντική λειτουργία. Στοιχείο στο οποίο δίνει μεγάλη έμφαση το τεχνικό επιτελείο. Επιθετικά ακόμα είναι νωρίς για να αποδώσουν όλα τα συστήματα πάνω στα οποία δουλεύουν οι “ερυθρόλευκες” στις προπονήσεις, αλλά σταδιακά οι παίκτριες θα αφομοιώσουν τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!