Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο»

«Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο»

Την πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο στην σειρά με την Ζαλγκίρις, εξέφρασε ο Κάιλ Ουίλτζερ, σημειώνοντας παράλληλα πως η ομάδα πρέπει να βρει την αυτοπεποίθησή της και να κοιτάξει το υπόλοιπο της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καναδός στη NOVA:

Ξεκινήσαμε με πολλά λάθη στην άμυνα, αυτό τους έδωσε αυτοπεποίθηση. Βρήκαν καλάθια, ήταν ένα σκληρό βράδυ για εμάς. Είμαστε απογοητευμένοι που χάσαμε. Το Final 4 ήταν ένας στόχος για εμάς, αλλά τώρα έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε επαγγελματίες, να βρούμε αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση. Δεν τέλειωσε η σεζόν με μία ήττα, όσο σκληρή και αν είναι αυτή». 

Για την Ζαλγκίρις: «Είναι πολύ καλή ομάδα. Παίζουν χωρίς εγωισμό, κυκλοφορούν καλά την μπάλα. Είναι ένα τρομερό επίτευγμα γι’ αυτούς, αλλά εμείς κάναμε πολλά λάθη, θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο».

 

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...