Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Θέλω να κερδίζω με Φορτούνη, Τσιμίκα και Κολοβό!

Θέλω να κερδίζω με Φορτούνη, Τσιμίκα και Κολοβό!

ολυμπιακος

Η ομάδα του Σίλβα με σβηστές τις μηχανές, επιβλήθηκε δίκαια με 2-0 στην έδρα της Καλλονής και διατήρησε το απόλυτο των νικών στην φετινή Σούπερ Λίγκα (3Χ15)! Ο Κώστας Λιακούτσης σχολιάζει τα πρόσωπα της αναμέτρησης.

Το ότι και τα δύο τέρματα ήρθαν από την άσπρη βούλα ίσως δίνει άλλοθι σε κάποιους, αλλά πιστέψτε με η νίκη ήταν πέρα ως πέρα δίκαιη. Όσον αφορά τα δύο πέναλτι, ήταν σωστές οι αποφάσεις του διαιτητή, Μάνταλου. Στο πρώτο ο Κρολ κάνει χέρι, ενώ στο δεύτερο ο Δαύκος βρίσκει τον Κώστα Φορτούνη, που ετοιμαζόταν να σκοράρει προ κενής εστίας.

Για άλλο ένα αγώνα είδαμε τον Φορτούνη να παίρνει πρωτοβουλίες και να είναι μέσα σε όλες τις φάσεις, παρότι αγωνίστηκε στα άκρα της επίθεσης για να χωρέσει και ο Τσόρι. Ο Αργεντίνος παιχταράς έψαχνε το γκολ σε κάθε ευκαιρία, αλλά η μπάλα δεν ήθελε να του κάνει το χατίρι. Εξάλλου του λείπει ο ρυθμός και η ψυχολογία, λόγω της αγωνιστικής του απραξίας. Είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα δούμε όμορφα πράγματα από αυτούς τους δύο «μαέστρους».

Η κίνηση του Σίλβα να πάρει μαζι του τον Τσιμίκα και τον Κολοβό, ως ένδειξη επιβράβευσης για την προσπάθεια τους, ήταν εξαιρετική. Εξάλλου ο ντεφορμέ Μαζουακού πρέπει να συνέλθει και να νιώσει πως υπάρχει και κάποιος άλλος από πίσω του. Και δεν αναφέρομαι στον δεξιοπόδαρο Σαλίνο, αλλά στον ταλαντούχο νεαρό Τσιμίκα που τελευταία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στου Ρέντη. Πέρασε αλλαγή στο 73’ και έδειξε θράσος και θάρρος για άλλο ένα ματς, ενώ παράλληλα δεν υπέπεσε σε κάποιο λάθος. Κρατήστε το όνομα του γιατί θα μας απασχολήσει στο άμεσο μέλλον.

Μια από τα ίδια και για τον Κολοβό. Όποιος πιστεύει ότι ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει να ζηλέψει τίποτα από τον…..Ερνάνι είναι γελασμένος. Ο Πορτογάλος δεν δείχνει «ζεστός» στις προπονήσεις και ο προπονητής ετοιμάζεται να τον στείλει από κει που ήρθε, παρότι είναι δική του επιλογή. Αντιθέτως ο Δημήτρης Κολοβός παλεύει καθημερινά, ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε και είναι έτοιμος να πάρει τον χρόνο του στο ροτέισον της ομάδας. Εξάλλου μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα, αλλά και πίσω από τον επιθετικό αφού δεν του λείπει ούτε η τρίπλα, ούτε η επαφή με τα αντίπαλα δίκτυα.

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

H αποστολή με ΠΑΟΚ

Με προπόνηση που έγινε το Σάββατο το πρωί στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, ολοκληρώθηκε η ...