Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Θέλουμε να κερδίσουμε για τον κόουτς»

«Θέλουμε να κερδίσουμε για τον κόουτς»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, υποστήριξε πως άπαντες θέλουν τη νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα, για να την αφιερώσουν στον κόουτς Σφαιρόπουλο. 

«Είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα και το ότι βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία, δεν λέει κάτι. Ο ρυθμός της και η πίεση της αμυντικά είναι πολύ σημαντικός. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να είμαστε σκληροί για να σταματήσουμε το παιχνίδι τους». Τόνισε αρχικά.

Για το γεγονός ότι ο ίδιος θα πρέπει να παίξει και για τον Παπανικολάου: «Όλη η ομάδα θα παίξει και για τον Κώστα, αν τελικά δεν καταφέρει να αγωνιστεί. Εγώ θα έχω ένα επιπλέον βάρος γιατί παίζω στην ίδια θέση μαζί του, αλλά το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε τη νίκη, είτε παίζει κάποιος είτε όχι».

Για τις επιλογές που υπάρχουν στο ρόστερ: «Όταν είμαστε όλοι υγιείς ξέρουμε ότι υπάρχουν ανάσες για όλους, υπάρχει ρόλος για όλους. Είναι μεγάλη η σεζόν και όσο πλησιάζουμε στο τέλος και έρχονται τα κρίσιμα παιχνίδια, πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο φρέσκοι».

Αν θέλουν να κερδίσουν και για τον κόουτς: «Σίγουρα. Όλοι του ευχόμαστε συλλυπητήρια. Πρέπει να συνεχίσουμε σαν ομάδα. Θέλουμε να παίξουμε για τον κόουτς και να του αφιερώσουμε τη νίκη. Πρέπει να σκεφτόμαστε το παιχνίδι και όταν έρθει η νίκη να του την αφιερώσουμε».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Ο δρόμος για το Βερολίνο περνάει από Βαρκελώνη!

Ο Ολυμπιακός και η Φενερμπαχτσέ τα… έδωσαν όλα για τη νίκη που θα έκρινε την ...