Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / «Η πρόκριση παίζεται σε δύο παιχνίδια»

«Η πρόκριση παίζεται σε δύο παιχνίδια»

Χαμηλούς τόνους κράτησε στην συνέντευξη Τύπου ο Ομάρ Ελαμπντελαούι, τονίζοντας ότι η πρόκριση κρίνεται στα δύο παιχνίδια, γι’ αυτό και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να διατηρήσει την συγκέντρωσή του. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Νορβηγός μπακ, είπε…

Για το πώς περιμένει το αυριανό ματς: «Ξέρω το αγγλικό ποδόσφαιρο, θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, πρέπει όμως να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί θα είναι επικίνδυνο παιχνίδι».

Για το αν αποδέχεται τον χαρακτηρισμό “φαβορί”: «Όχι. Όλοι ξέρουμε ότι η πρόκριση παίζεται σε δύο παιχνίδια κι εμείς είμαστε ακόμη στο πρώτο. Θα πρέπει να είμαστε ακόμη καλύτεροι από όσο στο πρώτο παιχνίδι».

Για το αν ο Ολυμπιακός πρέπει να επικεντρωθεί στην άμυνα, ή την επίθεση: «Εμείς πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας και να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Πρέπει να έχουμε καλή απόδοση για να έχουμε το πλεονέκτημα. Θα εξαρτηθεί από το πως θα πάει το ματς. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας».

Για το πώς περιμένει να παρουσιαστεί η Μπέρνλι: «Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Δεν νομίζω ότι αλλάζει το στυλ παιχνιδιού σε μία εβδομάδα. Γνωρίζουμε τη Μπέρνλι, δεν μπορεί να αλλάξει εντελώς το παιχνίδι τους, τους γνωρίζουμε σαν ομάδα».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...