Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Η επιστολή που έκλεισε τη Θύρα 13

Η επιστολή που έκλεισε τη Θύρα 13

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ /  PLAY OFF / PANATHINAIKOS - PAOK

Σε αμόκ βρίσκονται τόσο οι οπαδοί όσο και η Διοίκηση του Παο που τις τελευταίες μέρες ρίχνει την ευθύνη για το κλείσιμο της Θύρας 13 αποκλειστικά στον Υφυπουργό κ. Κοντονή. Μετά το “ντου” στο Hilton οι τρομοκράτες οπαδοί του Παο έφτασαν μέχρι το σπίτι του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για να διαμαρτυρηθούν. Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως και η Πολιτεία πρέπει να επέμβει άμεσα ώστε να αποτρέψει τα χειρότερα.

Τα ψέματα όμως των Πράσινων αποκαλύφθηκαν, καθώς βγήκε στην επιφάνεια ότι η παραδειγματική τιμωρία της Θύρας 13 ήταν καθαρά απόφαση και εισήγηση της ΔΕΑΒ, όπως προκύπτει από την παρακάτω επιστολή:

«Για τους λόγους αυτούς η Επιτροπή κατά πλειοψηφία

Εχει τη γνώμη ότι:

Τα προαναφερόμενα γεγονότα συνιστούν σοβαρή περίπτωση τέλεσης επεισοδίων βίας σχετιζομένων με τον αθλητισμό και τελεσθέντων εντός ή εκτός αγωνιστικών χώρων και υπάγονται στη διάταξη του άρθρου 1, παρ. 2 και 3 Ν 4326/2015, βάσει της οποίας είναι δυνατή η έκδοση απόφασης του αρμόδιου για τον Αθλητισμό Υπουργού για την επιβολή διοικητικών μέτρων και ειδικότερα:

Διοικητικού προστίμου στην υπαίτια ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθώς και απαγόρευσης διάθεσης εισιτηρίων και χρήσης από την ως άνω ΠΑΕ καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε όλες τις ζώνες και τα τμήματα στις θύρες 13,14 και 14 Α του Γηπέδου Απόστολος Νικολαϊδης, κατά τα ειδικώς αναφερόμενα στο σκεπτικό της παρούσας γνωμοδότησης.
Καλή συνέχεια επί του έργου σας, με εκτίμηση, Νικόλαος Δαμασκόπουλος».

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Όταν οι υποκριτές αποθέωναν τον τρομονόμο Κοντονή!

  Αν η υποκρισία ήταν άθλημα τότε μάλλον θα ήταν το εθνικό μας σπορ! Ζούμε ...