Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Η αποστολή του Ολυμπιακού για Ζέεφελντ

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Ζέεφελντ

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας στο εξωτερικό και τη Δευτέρα αναχωρεί -μέσω Μονάχου- για το Ζέεφελντ.

«Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε»… Ένας στίχος που ταιριάζει γάντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας αναχωρεί για το αγαπημένο Ζέεφελντ, όπου κάθε χρόνο πραγματοποιεί το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του, στο εξωτερικό. Προορισμός ο οποίος σηματοδοτεί την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου (αν και φέτος η χρονιά άρχισε νωρίτερα, με αλλεπάλληλες προπονήσεις επί ελληνικού εδάφους).

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης του Σαββάτου, ο προπονητής, Πέδρο Μαρτίνς, ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, 26 τον αριθμό, οι οποίοι απαρτίζουν την αποστολή για το Ζέεφελντ και οι οποίοι το πρωί της Δευτέρας θα αναχωρήσουν για την αυστριακή πόλη.

Αναλυτικά τα ονόματα αυτών: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Γκερέρο, Καράδαης, Κούτρης, Μάνος, Μανθάτης, Μάριν, Νικολάου, Νικολής, Πάρντο, Ρομαό, Σάλιακας, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Βέργος, Βρουσάι, Βούκοβιτς.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Καρβάλιο!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος μέσος είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1997 στην ...

Μπλατ: «Φάνηκε η κούρασή μας, στο Β΄ ημίχρονο»

Στον παράγοντα κούραση στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την ...

Η MVP εμφάνιση του Μιλουτίνοφ (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, πραγματοποιώντας ακόμη μία σπουδαία ...

Ποτέ μην τα βάζεις μ’ έναν ηλίθιο…

Ποτέ μην τα βάζεις μ’ έναν ηλίθιο. Είναι βέβαιο οτι θα σε ρίξει στο επίπεδο ...