Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Επίσκεψη της Ακαδημίας στο Λος Άντζελες

Επίσκεψη της Ακαδημίας στο Λος Άντζελες

oly2

Από τις 9 έως τις 16 Νοεμβρίου τα στελέχη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στο Λος Άντζελες όπου ο σύλλογος έχει Σχολή Ποδοσφαίρου και θα συναντηθούν με όλους τους τοπικούς φορείς.

Επίσκεψη στο Λος Άντζελες θα πραγματοποιήσουν από τις 9 έως τις 16 Νοεμβρίου στελέχη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος, ο σκάουτερ και παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού κ. Γιώργος Αμανατίδης και ο προπονητής της Ακαδημίας κ. Φώτης Παπαπαναγής θα ταξιδέψουν στις ΗΠΑ προκειμένου να επισκεφτούν τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Καλιφόρνια, αλλά και για να έχουν συναντήσεις με τοπικούς φορείς και ομάδες.

Η Σχολή του Ολυμπιακού στην Καλιφόρνια με επικεφαλής τον Κώστα Φρουσιάκη λειτουργεί από τις αρχές του 2015 και έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 300 παιδιά τα οποία προπονούνται καθημερινά με το πρόγραμμα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα. Τα στελέχη της Σχολής, αλλά και ποδοσφαιριστές της έχουν επισκεφτεί δύο φορές την Ελλάδα στο διάστημα της λειτουργίας της και έφτασε η ώρα και για την επίσκεψη του Ολυμπιακού στο Λος Άντζελες.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης εκτός από τη Σχολή περιλεμβάνει μεταξύ άλλων συνάντηση με τον δήμαρχο της Huntington Beach, όπου εδρεύει η Σχολή, επίσκεψη στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας και συνάντηση με τους Ιεράρχες της πόλης, επίσκεψη σε πολλούς αθλητικούς χώρους, αλλά και συναντήσεις με ομάδες όπως είναι οι LA GALAXY.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Η ακτινογραφία του Πρωταθλήματος Σχολών!

Οι Πρωταθλητές και οι φιναλίστ του τουρνουά-θεσμός.