Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Επίσημα δανεικός ο Διαμαντάκος

Επίσημα δανεικός ο Διαμαντάκος

diamantakos
Φόρεσε τη φανέλα της γερμανικής ομάδας ο Διαμαντάκος

Ως δανεικός στην Καρλσρούη για την επόμενη σεζόν, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Διαμαντάκος.

Μακριά από τον Πειραιά θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Δημήτρης Διαμαντάκος, έστω και ως δανεικός, ο οποίος παρουσιάστηκε επίσημα από την γερμανική Καρλσρούη, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Στη συμφωνία της Καρλσρούης με τον Ολυμπιακό υπάρχει και οψιόν αγοράς των ποδοσφαιρικών του δικαιωμάτων το επόμενο καλοκαίρι, το ύψος της οποίας δεν ανακοινώθηκε.

Ο πρώην ερυθρόλευκος επιθετικός δήλωσε: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που πήρα αυτήν την ευκαιρία. Είχα και άλλες επιλογές και προτάσεις, αλλά προτίμησα να έρθω εδώ. Τώρα θα κάνω από την πλευρά μου το καλύτερο δυνατό για να πετύχω, αλλά και για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα“.

Για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή μίλησε ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Γενς Τοντ, ο οποίος δήλωσε: “Ασχολούμαστε εδώ και αρκετό καιρό με τον Δημήτρη. Τον παρακολουθήσαμε αρκετά και αποφασίσαμε πως είναι ένας πολύ ενδιαφέρον παίκτης. Είναι νέος, αλλά έχει ήδη σημαντική εμπειρία αγωνιζόμενος στη Σούπερ Λίγκα, ενώ έχει και δύο εμφανίσεις στο Champions League. Και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που τώρα είναι μαζί μας”.

Ο 22άχρονος (5/3/1993) Δημήτρης Διαμαντάκος θα φορέσει τη φανέλα με το Νο 9 στη νέα του ομάδα. Η Καρλσρούη έχει ξεκινήσει τη σεζόν 2015-2016 με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Την περυσινή σεζόν με τον Ολυμπιακό ο διεθνής επιθετικός είχε συνολικά 17 συμμετοχές, με απολογισμό 4 γκολ και 2 ασίστ, ενώ στην καριέρα του μετράει 11 τέρματα σε 54 ματς σε επίπεδο πρωταθλήματος και άλλα 3 γκολ σε 10 παιχνίδια Κυπέλλου.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Πρώτο γκολ για τον Διαμαντάκο στη Γερμανία

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος πέτυχε το πρώτο του γκολ στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, στην εντός ...