Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Εμπειρία ζωής για τα παιδιά της Σχολής Καρδίτσας!

Εμπειρία ζωής για τα παιδιά της Σχολής Καρδίτσας!

img_2622-2

Μια από τις πιο όμορφες ημέρες της ζωής τους ήταν το Σάββατο (24/9) για τα παιδιά από την Σχολή μας στην Καρδίτσα.

Τα αγόρια και τα κορίτσια της Σχολής συνοδευόμενα από τον επικεφαλής της κ. Παρθένη και τον κ. Σχορετσανίτη επισκέφτηκαν το Σάββατο το ξενοδοχείο όπου διέμεινε η ομάδα του Ολυμπιακού στη Λάρισα.

Τα παιδιά έδωσαν ανθοδέσμες τους κ.κ Μπέντο, Μοντεστό, Ιμπαγάσα και στη συνέχεια είχαν την τύχη να γνωρίσουν από κοντά όλους τους παίκτες της πρώτης ομάδας που ήταν στην αποστολή αλλά και τον Σύμβουλο Στρατηγικής της ΠΑΕ κ. Καρεμπέ.

img_2639-2

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας υπέγραψαν αυτόγραφα, απάντησαν σε ερωτήσεις των παιδιών της Σχολής και φυσικά φωτογραφήθηκαν μαζί τους. Η εμπειρία ήταν μοναδική για όλους. “Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό που έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά μας να βρεθούν δίπλα στα είδωλα τους. Μας υποδέχτηκαν όλοι πολλοί ζεστά και τα παιδιά δυο ημέρες μετά μιλούν ακόμη γι’ αυτό και φυσικά το έχει μάθει όλη η Καρδίτσα”, σημείωσε ο κ. Παρθένης.

Η Σχολή Καρδίτσας συνεχίζει για 2η χρονιά δυνατά στο Δίκτυο του Ολυμπιακού υλοποιώντας κατά γράμμα το πρόγραμμα της εντός και εκτός γηπέδων.

img_2671

 

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Καρβάλιο!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος μέσος είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1997 στην ...

Μπλατ: «Φάνηκε η κούρασή μας, στο Β΄ ημίχρονο»

Στον παράγοντα κούραση στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την ...

Η MVP εμφάνιση του Μιλουτίνοφ (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, πραγματοποιώντας ακόμη μία σπουδαία ...

Η αποστολή για Άρη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του ματς της Τετάρτης (24/04, 19:30) στη Θεσσαλονίκη απέναντι ...