Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Εκτός ο Μαρίν, μπάλα οι υπόλοιποι

Εκτός ο Μαρίν, μπάλα οι υπόλοιποι

Ο Ολυμπιακός δουλεύει ήδη εντατικά επάνω στις αρχές, οι οποίες θα του επιτρέψουν να έχει το «κουμάντο» μέσα στο γήπεδο!

Ο Ολυμπιακός είναι μία φύσιν επιθετική ομάδα. Το πρεσβεύει η φιλοσοφία του Συλλόγου, ο οποίος έχει στόχο τη διάκριση και την επιτυχία. Το ζητά ο κόσμος του. Και ο Μπέσνικ Χάσι έχει στο μυαλό του ακριβώς αυτό! Ο τεχνικός του Θρύλου έχει βάλει ήδη τους ποδοσφαιριστές σε κατάσταση… κυριαρχίας!

Από την πρώτη ημέρα στο Ζέεφελντ, ο Ολυμπιακός άρχισε να δουλεύει με μπάλα. Από τη δεύτερη ημέρα, και δη από την πρωινή προπόνηση, ο κ. Χάσι έβαλε τους ποδοσφαιριστές του σε δουλειά επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, με στόχο την πλήρη εκμετάλλευση όλου του μήκους και πλάτους του αγωνιστικού χώρου. Σίγουρες μεταβιβάσεις, κοντινές, αλλά και μακρινές, ήταν αυτό που ζητούσε επιτακτικά ο 45χρονος τεχνικός, ο οποίος παράλληλα, έκανε διαρκώς παρατηρήσεις, προκειμένου η μπάλα να μένει στο χορτάρι και να μην υψώνεται με ευκολία. Στόχος του κ. Χάσι και των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού είναι η μπάλα να μένει σε «ερυθρόλευκα» πόδια περισσότερο, προκειμένου ο Θρύλος να είναι εκείνος που θα ορίζει τον «ρυθμό» του αγώνα.

Το πρόγραμμα το πρωί ολοκληρώθηκε με δίτερμα, σε περιορισμένο χώρο, ελεύθερο και με τους δύο τερματοφύλακες να παίζουν κανονικά, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου οι «ερυθρόλευκοι» θα επανέλθουν στο γήπεδο στις 16:30 (τοπική ώρα). Ο Μάρκο Μαρίν, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων και ο Χάσι δεν ήθελε να ρισκάρει ενδεχόμενο τραυματισμό.

Οδεύοντας προς τη… δύση της δεύτερης ημέρας στο Ζέεφελντ, της Αυστρίας, ο Ολυμπιακός συνέχισε τη δουλειά, με εντατικούς ρυθμούς. Οι ποδοσφαιριστές του Μπέσνικ Χάσι επανήλθαν στο γήπεδο στις 16:30, τοπική ώρα και γυμνάστηκαν. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Μάρκο Μάριν, κατόπιν εντολής του προπονητή.

Αρχικά οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ασκήσεις ελέγχου της μπάλας και τεχνικής. Κοντινές μεταβιβάσεις, με ακρίβεια, κοντρόλ, ντρίμπλες εν μέσω εμποδίων και άλλες ασκήσεις τεχνικής. Στη συνέχεια έκαναν τελειώματα φάσεων, με τους τερματοφύλακες να συμμετέχουν κανονικά και τους «επιθετικούς» να υποδέχονται παράλληλες, κάθετες, αλλά και διαγώνιες μπαλιές και να πρέπει να τελειώσουν με γκολ, είτε με το πόδι, είτε με το κεφάλι.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του Σαββάτου και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της Κυριακής. Και για αύριο είναι προγραμματισμένες δύο προπονήσεις, στις 10:30 και στις 16:30.

Εν τω μεταξύ, ο Θρύλος έκλεισε οριστικά ακόμη ένα φιλικό, κατά το διάστημα παραμονής του στο Βέλγιο, για το δεύτερο κομμάτι της προετοιμασίας. Στις 8/7 και ώρα 18:00 (τοπική), με αντίπαλο την KV Mechelen, στο γήπεδο Afas Stadion.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Μάριν:”Πρέπει να μείνουμε σ’ αυτή την θέση μέχρι τον Μάιο”

Διαβάστε τις δηλώσεις του Γερμανού μεσοεπιθετικού της ομάδας μας, μετά το τέλος του αγώνα με ...