Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Είναι απλά ένα παιχνίδι, θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός»

«Είναι απλά ένα παιχνίδι, θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σημείωσε πως η ομάδα του έκανε απλά το 1-0 και εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός θα αντιδράσει και θα παρουσιαστεί πιο αποφασισμένος στο επόμενο παιχνίδι, για να ισοφαρίσει την σειρά.

Πως θα κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους, μετά την σημερινή νίκη: «Είναι καθενός δουλειά. Είναι ένα ματς και τίποτα παραπάνω. Εδώ μετράει η σειρά. Είναι σαν να παίζουμε δύο εβδομάδες με διπλά παιχνίδια. Θεωρώ ότι θα γίνουμε καλύτεροι μέσα από αυτή την σειρά. Σε 48 ώρες θα έρθει εδώ καλύτερος ο Ολυμπιακός, πιο αποφασισμένος, για να κάνει το 1-1».

Για το επόμενο παιχνίδι και το γεγονός ότι μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων η ομάδα του δεν έχει χάσει ποτέ τρία παιχνίδια: «Καταλαβαίνουμε την κατάσταση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός, του λείπουν κάποιοι παίκτες. Σήμερα επέστρεψαν κάποιοι παίκτες, ο Πρίντεζης έδωσε ποιοτικά λεπτά, αλλά είχε και έλλειψη ρυθμού. Είναι ομάδα που θ’ αντιδράσει ο Ολυμπιακός. Εμείς κοιτάμε κάθε κατοχή, κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δεν μπορούμε να κοιτάξουμε δύο εβδομάδες μπροστά. Για εμάς, υπάρχει η επόμενη προπόνηση και το επόμενο ματς, που είναι σε 48 ώρες».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...