Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / «Διπλός» Ερνάνι, «διπλό» για τον Θρύλο

«Διπλός» Ερνάνι, «διπλό» για τον Θρύλο

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 1-2.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ερνάνι που σκόραρε δύο φορές, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης με 2-1, σημειώνοντας την 25η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός έδειξε από πολύ νωρίς τις προθέσεις του, ανοίγοντας το σκορ με τον Ερνάνι πριν καλά καλά συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα (για την ακρίβεια στα 37 δευτερόλεπτα). Ο Φορτούνης, με μια εκπληκτική κάθετη πάσα έβγαλε φάτσα με το τέρμα τον Πορτογάλο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Αυτή η εξέλιξη «αφύπνισε» τους γηπεδούχους οι οποίοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα και μετέφεραν το παιχνίδι μπροστά από τα καρέ των «ερυθρόλευκων». Στο 42ο λεπτό, οι γηπεδούχοι άγγιξαν την ισοφάριση, όμως το σουτ του Μάσα σταμάτησε στο δοκάρι και το 0-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Γκολ με το… καλημέρα και πάλι ο Ολυμπιακός

Με πανομοιότυπο τρόπο ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο στην Τρίπολη. Ο Ερνάνι εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Κασάμι, κατάφερε να παραβιάσει για δεύτερη φορά την εστία του Θοδωρόπουλου, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στον χρόνο που υπολείπονταν, ο Αστέρας το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 1-2 με το γκολ του Δημούτσου στο 89ο λεπτό.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Μάκης Χάβος): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (46′ λόγω τραυματισμού Τσάβες), Χαμντανί, Δημούτσος, Μάσα (85′ Ιωαννίδης), Μπερτόλιο και Φερνάντες (62′ Στανισάβλιεβιτς).

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο (73′ λόγω τραυματισμού Ρομπέρτο), Ομάρ, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μασουακού, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο (63′ Ντουρμάζ), Φορτούνης (63′ Τσόρι), Ερνάνι και Ιντέγε.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...